2020'nin İlk Işıkları Hilton Istanbul Maslak'ta Yanacak

Konfor ve eğlenceyi bir arada sunan Hilton Istanbul Maslak, yeni yılı dopdolu bir yılbaşı programı ile karşılamaya hazırlanıyor. 31 Aralık gecesi otelin ışıltılı balo salonunda gerçekleşecek yılbaşı şöleninde müzik ve ziyafet bir arada olacak. Şef Arif Kemal Doğan’ın imzasını taşıyan dünya ve Türk mutfağının en güzel örnekleri yılbaşı gala yemeğini taçlandırırken; müziğin sevilen isimleri Eda ve Metin Özülkü çifti 2020’ye umut ve mutluluk taşıyacak.

2020'nin İlk Işıkları Hilton Istanbul Maslak'ta Yanacak
16 Aralık 2019 - 12:01

Hilton Istanbul Maslak, sizler için keyifli bir yılbaşı programı hazırladı. Otelin balo salonunda gerçekleşecek olan yılbaşı programı ilk olarak Bahar Koçak ile Özülkü Orkestrası’nın müzikleri eşliğinde Yeni Yıl Kokteyli ile başlayacak. Müzik şöleni modern, pop, arabesk ve her tarz müziğe sıcacık sesi ve aşkları ile hayat veren, gönülleri müziğe düşmüş, sevilen çift Eda ve Metin Özülkü konseri ile devam edecek. 2020’nin ilerleyen saatlerinde ise DJ performası ile eğlence doludizgin sürecek.

31 Aralık’a özel gurme lezzetler

Hilton Istanbul Maslak yılbaşı programında sunduğu lezzetler ile de oldukça iddialı. Otelin ışıltılı balo salonunun seçkin atmosferinde gerçekleşecek olan davette beş aşamalı gurme tatlardan oluşan gala yemeği menüsü geceyi gerçek bir şölene dönüştürecek. Şef Arif Kemal Doğan yönetimindeki ekip, dünya ve Türk mutfağının en güzel örneklerini sergileyecek. Kaju fıstıklı muhammara, votkalı somon gravlax, Ege usulü enginar dolması, domates özü ile kaplanmış beyaz peynir mus, bademli Çerkez tavuğu, kinoa ile kaplanmış marine edilmiş palamut, kavun ve marine edilmiş karides ile geceye enfes bir başlangıç yaparken, ana yemek olarak pazı yaprağında confit hindi ile ağır ateşte pişirilmiş antrikot yer alıyor. En tatlı son ise anasonlu orman meyveleri sos ile servis edilen zencefilli sable breton üzerinde Mont Blanc ile olacak.

2020 YENİ YIL MENÜSÜ

Yeni yıl Başlangıç Tabağı

Domates Özü ile Kaplanmış beyaz Peyniri mus, Bademli Çerkez Tavuğu,

Kinoa ile Kaplanmış marina Palamut, Kavun ve Marine Karides

Kuru Erikli Yaprak Sarma, Tahinli patlıcan salata

Kaju Fıstıklı Muhammara, votkalı Somon Gravlax, Ege Uslu Enginar Dolması

 

&&&

 

Dağ Mantarları ile doldurulmuş ravioli

Peynir Fondue Sos, cevizli roka pesto, taze baharat salatası ile

 

&&&

 

Yaban mersini sorbe

Kir royale ile

 

&&&

 
 

Ağır ateşte pişirilmiş antrkot ve pazı yaprağında confit hindi

Tatlı Patates sufle, Pazı Sote, Mini Havuç, Diablo Sos İle

 
 

&&&

 

Zencefilli sable breton üzerinde Mont Blanc

*Kişi başı 650 TL’den başlayan fiyatlarla

Telefon: 0212 305 1020

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"