Wyndham Grand İzmir Özdilek'te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü…

Wyndham Grand İzmir Özdilek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü sevdiklerinizle birlikte keyifli bir şekilde geçirmeniz için farklı seçenekler sunuyor...

Wyndham Grand İzmir Özdilek'te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü…
05 Mart 2020 - 15:26

Wyndham Grand İzmir Özdilek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü sevdiklerinizle birlikte keyifli bir şekilde geçirmeniz için farklı seçenekler sunuyor.

Bu özel günde eşinize, annenize, arkadaşınıza SPA üyeliği hediye edebilir, sevdiklerinizin yıl boyu spor yapmasını, sağlıklı kalmasını; termal havuz, yoga, pilates, aqua gym dersleri gibi birçok faaliyete katılmasını sağlayabilirsiniz. 

Yaşamın stresinden uzaklaşıp rahatlamak isteyen sevdikleriniz için masajdan daha güzel bir armağan olamaz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sunulan “Günlük Termal SPA Girişi” alternatifini seçerek gün boyu kapalı havuz, termal havuz, hamam, sauna gibi imkanlardan faydalanmanız da mümkün.

SPA keyfi öncesinde zengin açık büfe kahvaltı almak isteyen misafirlere de “Günlük Termal SPA Girişi ve Kahvaltı Paketi” veya sadece kahvaltı alma imkanı, 16 Mart 2020 tarihine kadar çok özel fiyatlarla sunuluyor.

Termal SPA Günlük Giriş + Kahvaltı: Hafta içi kişi başı 175 TL /  hafta sonu kişi başı 190 TL

Termal SPA Kullanımı: Hafta içi kişi başı 115 TL /  hafta sonu kişi başı 130 TL

Açık Büfe Kahvaltı: Hafta içi - hafta sonu kişi başı 60 TL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu