Veysel Şahin: "İzmir Seksenli Yıllara Döndü! Güzel İzmir, Kokan İzmir Oldu"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin İzmir’de son yıllarda bilhassa bahar ve yaz aylarında artan kötü koku ile ilgili bir açıklama yaptı.

Veysel Şahin: "İzmir Seksenli Yıllara Döndü! Güzel İzmir, Kokan İzmir Oldu"
30 Mayıs 2022 - 20:21

"İzmir Değil CHP Belediyeciliği Kokuyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin İzmir’de son yıllarda bilhassa bahar ve yaz aylarında artan kötü koku ile ilgili bir açıklama yaptı. Şahin, “Biz dünyanın en güzel şehrinde yaşıyoruz. Bu güzel şehri yaşanmaz hale koyanlar, adını kokuyla ve kanalizasyonla bir araya getirenler utanmalıdır. Aslında kokan Güzel İzmir değil, CHP Belediyeciliği ve Tunç Soyer zihniyetidir” dedi.

İzmir’de son yıllarda artan kötü koku ile ilgili bir açıklama yapan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Evet gerçekten Güzel İzmir’e yakışmayan bir durumla karşı karşıyayız. Dünyanın en güzel ve Türkiye’nin gözbebeği şehrinde yaşıyoruz. Durum gerçekten çok üzücü. İzmir’de çalışmayan arıtma tesisi bölümleri, körfezimize kimyasal atık ve kanalizasyon taşıyan ıslah edilmemiş dereler var. Bunlar yirmi üç yıllık CHP Belediyeciliğince görmezden geliniyor. Yok sayılıyor. Bu sebeple şehrimizin adı kötüye çıkıyor, “Güzel İzmir” Markası karalanıyor. Bu şehrin ve Türkiye’nin bir sevdalısı olarak durumdan son derece şikayetçiyiz. Aslında İzmir’de kokan ve kokuşmuş olan bir şey varsa o da 23 yıldır İzmir’in önünü tıkayan, İzmir’e bir şey vermeyen CHP zihniyeti ve CHP Belediyeciliğidir” açıklamasını yaptı.


"İş Yapmıyor, Rol Yapıyor"

“İzmir’de işten çok söylem var. Tunç Soyer ve CHP Belediyeciliği iş yapmaktan çok rol yapmayı, iş yapıyormuş gibi görünmeyi tercih ediyor” Diyerek sözlerini sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Tunç Soyer Yunanistan’a gidiyor, Şehrimizde Yunanca ve Rumca İsimler veriyor ama hemşehrilerimiz ve şehrimiz için hiçbir şey yapmıyor. İşte size Eskişehir örneği, Porsuk’ta Gondollar yüzüyor. Fakat bizim Yeşildere’de İzmir Belediyesi inşaat makinaları, kamyonlar ve kepçeler ile lağım çamuru temizleniyor. Amasya’nın ve Kastamonu’nun içinden geçen Irmaklara gidip bir baksın. Derelerin ıslahı nasıl yapılıyor, insanlarımızın hizmetinde nasıl kullanılıyor bir görsün”


"Denize Girmek Mümkün değil"

Büyük Kanal Projesinin tam kapasiteyle çalıştırılmadığı, elektrik tasarrufu ve ilçelere yapılan yetersiz ve düşük kapasiteli paket arıtma tesisleri ile durumun bu hale geldiğini de sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “Gönül ister ki körfezde denize girebileceğimiz günleri görebilelim. Fakat bu artık mümkün görülmüyor. Tunç Soyer’in şovmen ve tiyatrocu kimliği İzmir’in önündeki en büyük engel.  Şov yapacağım diyerek hizmet yapmıyor. Hemşehrilerimiz de artık bu gerçeği gördü. İzmir’de başka bir belediyecilik artık mümkün.


"Güzel İzmir Kokan İzmir Oldu"

Seksenli yılların İzmir’ine geri döndük. Atatürk’ün İzmir’i, Güzel İzmir yine o kötü yılları yaşıyor. Tunç Soyer Belediyeciliği maalesef Güzel İzmir’i Kokan İzmir’e dönüştürdü. Sadece koku yok İzmir’de, muazzam bir karasal kirlilik, bir türlü hayata geçirilmeyen kentsel dönüşüm, tamir edilmeyen yollar, yeşile karşı tahribat ve hayata geçirilmeyen bir sürü proje var. Ulaşım ve toplu taşıma zorlukları dahi İzmir’deki yerel yönetimin kokuşmuşluğunun göstergesidir”  ifadelerini kullandı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"