Veysel Şahin: HDP'nin Kürsüsünde değil, Milletin Gönlündeyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin: "HDP’nin Kürsüsünde değil, Milletin Gönlündeyiz"

Veysel Şahin: HDP'nin Kürsüsünde değil, Milletin Gönlündeyiz
14 Temmuz 2021 - 14:20
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Bizim yerimiz Bölücü HDP’nin Kürsüleri değil, bizim yerimiz milletimizin gönlüdür. Bizim yönümüz Atatürk düşmanlarının, üniter devleti yıkmak isteyenlerin ve bölücülerin baktığı yer değil, Mustafa Kemal’in baktığı yere doğrudur. İzmirliler bunu görüyor. Bugün Menderes’te insanımızda gördüğümüz umut ve dirayet bütün düşmanlarımızı yerle yeksan edecektir” Dedi.

Covid 19 Salgının hız kesmesinin ardından normal siyasi çalışmalarını sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Menderes ilçesinde tertip edilen siyasi programa katıldı. Menderes İlçe Başkanı Önder Böncü ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu programda önce Menderes Kaymakamı Sayın Bahri Tiryaki makamında ziyaret edildi. MHP heyeti daha sonra da Menderes Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ordulular Derneği’ni ziyaret etti… Daha sonra Menderes Çarşısında tek tek esnafları ziyaret eden İl Başkanı Şahin, “Menderes’te İlçe Teşkilatımızın halkımızla bütünleştiğini, dertlere derman olmak için çalıştığını gördüm. İlçe Başkanımıza ve teşkilat mensuplarımıza ve tek tek teşekkür ederim.” Derken İlçedeki halkın ve esnafında gelecekten umutlu olduğunu vurguladı. İl Başkanı Şahin, “Bütün dünyayı etkisi altına alan, büyük bir salgınla hala mücadele halindeyiz. Devletimizin aldığı önlemler ile aşı politikası ve milletimizin hassasiyeti sayesinde inşallah bu salgından kurtulacağız. Büyük mücadele verdik ve vermeye devam ediyoruz. Menderesli hemşehrilerimizde büyük bir mücadele azmi, zorlukları aşma kararlılığı ve MHP’ye içten gelen bir saygı gördüm. Bilhassa insanımızın Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendiye güvenin ne kadar çok olduğunu ve ne kadar fazla desteklendiğine şahit oldum. Gönüllerimiz bir, mücadelemiz bir ve emeğimiz bir. Bu birliktelikten de çok büyük bir güç çıkacaktır, buna yürekten inanıyorum” dedi.

Sarıkaya: MHP Her Dönemde Esnafımızın Yanında Olmuştur
MHP İzmir İl Başkanlığı’nın Menderes ilçe programında ziyaret ettikleri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmet Sarıkaya da ziyaretten son derece memnun olduklarını, MHP’ nin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını vurguladı. Sarıkaya “Esnafımız gerçekten çok zorlu bir dönem geçirdi. Hala da bu zorluklar devam ediyor. Devletimizin desteği ve insanımızın gayretiyle ayakta durmaya çalışıyoruz. Bu dönemde MHP Gerçekten halkımızın ve bizlerin yanında oldu. Bu vesile ile Sayın il başkanına ve yönetim kurulu üyelerine, İlçe başkanına ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Elbir: İl Başkanımız Hemen Destek Oluyor
Menderes Ordulular Dernek Başkanı İsa Elbir de, “MHP İzmir İl Başkanımız Veysel Şahin Bey’in bilhassa çiçek üreticilerinin sorunlarıyla yakından ilgilenmesi, acil ve etkili çözümlerin bulunmasında taşın altına elini koyması bütün mensuplarımızı son derece memnun ediyor. Ziyaretleri ve ilgileri için kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Şahin: Gönüllerinde ve yanındayız
Menderes Programının büyük bölümünü ilçe halkıyla ve esnafıyla bire bir görüşerek geçiren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “salgının en ağır dönemlerinde de şimdi de Türk Milletine ve insanımıza hizmet yolundan bir adım bile geri durmadık. Bütün teşkilatlarımız ve mensuplarımızla insanımızın yanında olduk. Şimdi görüyorum ki bu yaptıklarımız ve mücadelemiz insanımızın gönlünde anlam kazanmış. Eline güç vermiş, omzuna omuz vermişiz. Bu dayanışmamız da insanımızın kalbinde MHP’yi büyütmüş. Biz Pagos’çu Tunç Soyer gibi Bölücü HDP’nin kürsülerine çıkıp binlerce ahın üzerinde teröriste destek vermiyoruz. Biz insanımızın yanında ve gönlündeyiz. Atataürk’ün yolunda ve Üniter devletin nöbetindeyiz. Pagos’çu Soyer ne zaman fırsat bulsa kendisini HDP kürsüsüne atıyor. Bu artık şaşılacak bir şey değil. Milli hassasiyetlerine ve ulusal bilincine güvendiğimiz CHP’li hemşehrilerimizin buna dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Bir gün Görünüp Kaçıyorlar
Kendilerinin HDP  ortağı olduklarını gizlemek için devamlı MHP’ye saldıranlar, halkın arasına çıkmış gibi yapıp, objektiflere poz verip sonra saklanıyorlar. Oysa MHP şimdi değil elli yılı aşkın bir senedir Türk Milletinin yanında, halkın arasında ve bayrak nöbetindedir. Nöbetten kaçanlar da söyleyecek çok sözümüz var.  Yürekleri yetiyorsa Bölücü HDP’nin kürsüsüne çıkıp onlara destek veren Tunç Soyer’e söz söylesinler” açıklamasını yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"