Ünlü isimler, Turgutreis D-Marin Simit Sarayı mağazasında bir araya geldi

Bodrum Turgutreis D-Marin Simit Sarayı’nda gerçekleştirilen kahvaltı ve kahve tadımı etkinliğine, cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı...

Ünlü isimler, Turgutreis D-Marin Simit Sarayı mağazasında bir araya geldi
15 Ağustos 2018 - 11:16

Ayla Zengin, Aysel Akçay, Bahar Şer, Beril Akçay, Burcu Şendir, Cengiz Karavan – Ayfer Toprak Karavan, Feryal Gülman, Melda Aksu, Serap Sarı, Zeynep Yılmaz, Mine ve Nazlı Hacıalioğlu etkinliğe katılan isimler arasındaydı.

Misafirler, zengin ürün çeşitliliği olan Simit Sarayı spesyal serpme kahvaltıyı tattılar.

Etkinlikte Simit Sarayı’nın özel ürünü olan Tahinli Çıtır Sarma ve Chia tohumlu Simit en çok beğenilen ürünler arasında yer aldı.

Kahvaltı sonrası, Simit Sarayı’nın soğuk kahve çeşitleri misafirlerin beğenisine sunuldu. Cemiyet hayatının ünlü isimleri, kahvaltı ve kahve çeşitlerinin yanı sıra, Simit Burger ve Simit Pizza’nın da gözde ürünleri olduğunu belirtti.

Londra başta olmak üzere yurt dışındaki Simit Sarayı mağazalarının da uğrak adresleri olduğunu söyleyen ünlü isimler, Los Angeles ve Boston gibi şehirlerde Simit Sarayı mağazaları görmek istediklerini belirttiler. Simit Sarayı’nın, Türkiye dahil dünyanın 22 ülkesinde mağazaları bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu