SP'li Ozan Ganiüsmen: "Adaleti güvenilir hale getireceğiz"

Şeffaflık ve hesap verilebilirliğin yönetimde vazgeçilmez ilkeleri olacağını söyleyen Saadet Partisi İzmir 1’nci bölge 2’nci sıra milletvekili adayı Ozan Ganiüsmen, milleti asla ‘bizden, bizden olmayan’ şeklinde ayırmayacaklarını belirtti.

SP'li Ozan Ganiüsmen: "Adaleti güvenilir hale getireceğiz"
10 Haziran 2018 - 18:01

Konak’ın Toros semtindeki çalışmalarında halkla buluşan Ganiüsmen, mahalle sakinleri ile iftar yaptı, sorunları dinledi, 24 Haziran'daki seçimler için destek istedi. SP milletvekili adayları Zekeriya Hazırbulan, Hamza Demir ve İl Başkanı Mustafa Erduran ile birlikte ziyaretlerde ve temaslarda bulunan Ozan Ganiüsmen, “Her türlü kutuplaşmayı ortadan kaldırmak ve tüm vatandaşlarımızla kucaklaşmak Saadet iktidarının en önemli görevi olacaktır.” dedi. Adalet olgusunun yeniden güvenli bir zemine oturması için gerekli her düzenleme ve uygulamayı yapacaklarını vurgulayan Ganiüsmen, “Ülkemizde ne yazık ki adalet dağıtması gereken kurumlar, mağduriyetlerin merkezi konumuna getirilmiştir. Yargı siyasallaşmış ve bunun sonucu olarak da hâkim ve savcıların kararları tarafsızlıktan uzaklaşmıştır. Bu durum maalesef devletle milleti karşı karşıya getirmektedir. Devleti ayakta tutan adalettir. Saadet iktidarında herkes ‘Ankara’da hâkimler var’ diyebilecektir.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Torosgücü Spor Kulübünü ziyaret eden Saadet Partisi adayları Ozan Ganiüsmen, Zekeriya Hazırbulan, Hamza Demir ve İl Başkanı Mustafa Erduran, Kulüp Başkanı Abdürrezzak Avcı ve kulüp üyeleri ile sohbet etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu