Pine Bay misafirlerini sonbaharda da ağırlamaya devam ediyor

Açıldığı günden beri, misafir memnuniyeti adına eşsiz Türk misafirperverliği ve yüksek hizmet kalitesi ile öne çıkan Pine Bay, serüvenine sonbaharda da aynı özveriyle devam ediyor.

Pine Bay misafirlerini sonbaharda da ağırlamaya devam ediyor
07 Eylül 2022 - 15:51

Yeşil ile mavinin buluşma noktası: “Size özel bir inziva”

Gözlerinizi kapatıp, kendinize ait eşsiz bir koyda, güne kuş sesleri ve 30 yıllık çam ağacı kokuları eşliğinde başladığınızı hayal edin? Mükemmel olmaz mıydı? Olağanüstü doğası, kendine ait koyu ve plajları ile Ege’nin en güzel koylarından birinde konumlanan Pine Bay, bitmeyen yaz günlerinde tatilin keyfini çıkarmak isteyen misafirlerine, eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor.



Kendisine ait özel koyu, farklı plajları ve marinası ile size özel bir inziva alanı yaratan, doğaya saygılı bir şekilde konumlanan Pine Bay, toplamda 1200 metrelik sahil şeridi ve geniş açık havuzlarıyla her yaştan misafirine kusursuz anlar vadediyor. Açıldığı günden beri, misafir memnuniyeti adına eşsiz Türk misafirperverliği ve yüksek hizmet kalitesi ile öne çıkan Pine Bay, serüvenine sonbaharda da aynı özveriyle devam ediyor.


Usta şeflerin imzasıyla, özenle hazırlanmış dünya mutfağından lezzetler

Her şey dahil konseptle hizmet veren otelde, usta şeflerin imzasıyla sunulan dünya mutfağından lezzetlerin yer aldığı açık büfenin yanı sıra, Ege Meyhanesi (Ege mutfağı- A la carte), Meat on the rocks (Steak – A la carte), Tava restoran (Türk mutfağı- A la carte), Il Pino (İtalyan mutfağı- A la carte), La Contenta (Meksika A la carte), Mizu (Uzak Doğu mutfağı- A la Carte) ve Su (Deniz ürünleri- A la Carte) olmak üzere toplam 7 farklı A la carte restoran seçeneği de mevcut.

Pine Bay, eşsiz bir manzarada konumlanan Olea barı ile birbirinden başarılı miksolojistlerin kişiye özel hazırladığı leziz kokteyllerin keyfini, her gün farklı bir gün batımı eşliğinde deneyimleme fırsatı sunuyor.


Eğlence ve dinginliği bir arada sunuyor

Ege’nin en güzel koylarından birinde denize sıfır olarak konumlanan Pine Bay, birbirinden konforlu oda tiplerinin yanı sıra, aquapark, açık ve kapalı havuzları, çocuk kulübü, animasyon gösterileri, su sporları, tenis kortları, restoranları, barları ve kafeleri ile hem eğlenceyi hem dinginliği bir arada sunuyor.



Aralarında zeytin, nar, incir ve portakal ve sayısız çam ağaçlarının bulunduğu yaklaşık 70 farklı ağaç çeşidi ile bezenmiş tesiste, aileniz ile doğa yürüyüşüne çıkabilir, tesisin her bölümünde farklı bir ağaç tipi ve bitki örtüsü ile karşılaşabilir, koy boyunca farklı plajlarda sabah sporunuzu veya yoganızı yaparak zindeliğinizi koruyabilirsiniz.


Size özel tasarlanmış bir izole deneyim: ‘Pine Bay Villalar’

Deniz, bahçe ve koy manzaralı odaları ve aileler için özel tasarlanan kulüp odalarıyla dikkat çeken Pine Bay, süit odaları ve villalarıyla da hizmet veriyor. 295 m2 net kullanım alanıyla kendinizi son derece özel hissedebileceğiniz harika bir konaklama deneyimi sunan “Infinity Villalar”ın üst katında, özel jakuzili banyoya sahip, iki kişilik iki bağımsız yatak odası bulunuyor. Alt katta ise çift kişilik bir oda ve bir bakıcı odasının yanı sıra, misafirin her ihtiyacının düşünüldüğü tam donanımlı geniş bir salon ve mutfak yer alıyor.
Müstakil olup kusursuz bir deneyim sunan diğer seçenek ise, toplamda 145 m2 kullanım alanına sahip olan “Sunset Villalar”. Üç yatak odası, dört banyosu, Ege Denizi'ne bakan huzurlu bahçesi, misafirlerin her ihtiyacının düşünüldüğü tam donanımlı geniş mutfağı, farklı yemek ve oturma alanı seçenekleri ile kusursuz bir deneyim sunuyor. Villanın Ege panoraması manzaralı terasında güne güneşi selamlayarak başlayabilir, akşam saatlerinde ise ufukta batan güneşin kızıl rüyasına dalabilirsiniz.

Villa içerisinde hızlı check-in ve check-out imkanının yanı sıra, misafirlerini ev yapımı çikolata ve makaronlar eşliğinde karşılayan Pine Bay, ekstra ücret karşılığında villa içerisinde butler hizmeti de veriyor. Tesis imkanlarına tam erişim, eğitimli bir şef ve host, tesis içerisinde kullanım için kulüp arabası gibi hizmetler, misafir deneyim ekibi tarafından yönetiliyor.

Pine Bay hakkında: Yolculuğu 1993 yılında Çam Limanı'nın bugünkü haline dönüşmesiyle başlayan Pine Bay, kurulduğu günden bu yana misafir memnuniyetini Türk misafirperverliğinin dokunuşuyla birleştirerek kişiye özel hizmet sunuyor. Her şey dahil konseptiyle hizmet veren Pine Bay, deniz ve bahçe manzaralı odalarının yanı sıra, aileler için tasarlanan kulüp odaları, müstakil villaları ve farklı konseptte odalarıyla da dikkat çekiyor. Otelde, usta şeflerin imzasıyla sunulan dünya mutfağından lezzetlerin yer aldığı açık büfesinin yanı sıra, 7 farklı a la carte seçeneği de mevcut.
Ege’nin en güzel koylarından birinde, kusursuz bir atmosfere ve doğaya ev sahipliği yapan Pine Bay, aralarında Rusya, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İngiltere ve İran olmak üzere, dünyanın her yerinden sayısız mutlu misafiri ağırlıyor.
Deneyimli ekibiyle hizmet veren Pine Bay, İzmir’e 92 km, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 60 km ve Milas-Bodrum Havalimanı’na, 127 km mesafede yer alıyor. 
Yeşilliklerin arasında adeta gizli bir cenneti çağrıştıran kendine özel koyu ve büyüleyici doğasıyla misafirlerini huzur duygusu ile karşılayan Pine Bay, tüm misafirlerini mutlu anlar ve anılar biriktirmeye davet ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu