Mutlu Can Günel KESİAD'ın yeni başkanı oldu

Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD), Kemalpaşa Ramada Otel’inde yaptığı genel kurul ile yeni yönetim kurulunu belirledi.

Mutlu Can Günel KESİAD'ın yeni başkanı oldu
28 Şubat 2022 - 13:50

KESİAD’da bayrak değişimi

Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD), Kemalpaşa Ramada Otel’inde yaptığı genel kurul ile yeni yönetim kurulunu belirledi. İki yıl önce KESİAD tarihinin ilk kadın başkanı seçilen Seçil Beydemir Kaynak, bayrağı Mutlu Can Günel’e devretti. Tek liste olarak seçime girilen genel kurulda Mutlucan Günel tüm genel kurulun oyunu alarak KESİAD’ın yeni başkanı oldu.
 
KESİAD üyelerinin ilgi gösterdiği genel kurulda divan kurulu başkanlığını KESİAD Kurucu ve Onursal Başkanı Fahrettin Selçik yaparken, genel kurulda geçmiş dönem çalışmaları ve hesapları oy birliği ile ibra edildi.
 

Kaynak: “Görevi huzurla devrediyorum”

KESİAD tarihinin ilk kadın başkanı olan Seçil Beydemir Kaynak yaptığı konuşmada göreve geldikten hemen sonra ortaya çıkan Covid-19 pandemisinin tüm planlarını bozduğunu ve iki yıllık süreçte ellerinden gelen tüm çabayla faaliyetler yürütmeye çalıştıklarını söyledi. Planladıkları bir çok etkinlik ve projenin bu süreçte yapılamadığını anlatan Kaynak, “Biz de dernek içi yapılanmasına ağırlık verdik. Maddi olarak sıkıntılı bir durumda olan derneğimizi eksi bakiyeden artıya geçirecek hamleler yaptık. Yeni üyeler kazandırdık ve yapılanmamıza odaklandık. Gönül isterdi ki daha fazla faaliyette bulunalım ama maalesef dönemimiz pandemiden çok etkilendi” diye konuştu.

Mutlu Can Günel’in kendi yönetiminde olduğunu da hatırlatan Seçil Beydemir Kaynak, “Yeni dönemde Mutlu Can Günel’e başarılar diliyorum, bir önceki başkan olarak kendisinin her zaman yanında olacağımı da buradan dile getirmek istiyorum. Başkanlık dönemimde bize destek veren tüm KESİAD ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Günel: “KESİAD’ı büyüteceğiz”

Yapılan oylamada yeni başkan seçilen Mutlu Can Günel ise genel kurula gösterdiği güvenden dolayı teşekkür etti. KESİAD’ın ilk kadın başkanı olan Seçil Beydemir Kaynak ile yönetim kurulunda uyumlu bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Günel, “Seçil Başkan’ın yönetiminde her şeye rağmen başarılı bir dönem geçirdik. Seçil Başkan’dan bu değerli bayrağı devralarak başladığımız projeleri sürdürürken yeni projelere de imza atacağız. KESİAD bu bölgenin en önemli STK’larından biri ve onu büyütmek de bizim boynumuzun borcu” dedi.
 
KESİAD’da yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Mutlu Can Günel,  İbrahim Sezek, Erçin Şahin, Yeşim Işıklı, Tuğba Kiriş, Gürhan Güven, Can Arditti, Ural Kurtkapan, Filip Minasyan, Burcu Çalık, Rahmi Özışık, Levent Akçalı, Sevil Yöndem, Sebahattin Dönmez, Gürhan Bildiler, Onur Puğ, Özkan Dökmetaş, Zafer Özken.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu