Koçali Al, ticari yaşamındaki 50. yılını kutladı

İzmir iş dünyasının önde gelen isimlerinden Koçali Al, ticari yaşamındaki 50. yılını kutladı. Fuar İzmir'deki kutlamaya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi başta olmak üzere yüzlerce ziyaretçi katıldı.

Koçali Al, ticari yaşamındaki 50. yılını kutladı
02 Ekim 2022 - 23:46

TİCARETİN PROFESÖRÜ 50. YILINI KUTLADI

İzmir iş dünyasının önde gelen isimlerinden Koçali Al, ticari yaşamındaki 50. yılını Fuar İzmir'de düzenlenen Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı’nda (Logistech) coşkuyla kutladı. 
 
Kurucusu olduğu Güneydoğu Nakliyat standındaki kutlamaya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz,  Ege ihracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi başta olmak üzere yüzlerce ziyaretçi katıldı.
 

“İNSANA YATIRIM YAPTIM”

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Koçali Al, İzmir'i taşımacılık sektöründe Türkiye’nin zirvesine çıkarmak için yıllardır kazandığının yüzde 80'ini yine İzmir’in taşımacılık sektörüne harcadığını söyledi. Koçali Al, “Ben ticaretin profesörüyüm. Ticaretin içinden geldim. Yatırımların en büyüğü insana yapılandır. Ben hep insana, istihdama ve eğitime yatırım yaptım. Hep birlikte İzmir için, Türkiye için çalıştık. Gücümü emekli ettiğim on binlerce kişiden aldım. Hiçbir zaman lüks bir yatım, arabam olmadı ama ben insana yatırım yaptım. Yapmaya da devam edeceğim.” dedi.
 

“İZMİR AŞIĞIYIM”

Ortak olduğu firmaların milli ekonomiye katkı sağlayan, her yıl vergi sıralamasına giren şirketler olduğunu vurgulayan Al şöyle devam etti : 
“Elde ettiğim kazancı, İzmir'e ve taşıma sektörüne harcadım. İzmir'i markalaştıran binlerce tır filosunu Türkiye ve Avrupa yollarında gördükçe büyük keyif ve onur duyan bir İzmir aşığıyım. İzmir’de birçok ilk gerçekleştirdim. Bugünün parasıyla 150 milyon TL verip, Dünya'da örneği olmayan Nakliyeciler Borsası’nı açtım. Kim kime bu parayı verir? Ben İzmir'e verdim. Çünkü İzmir de bana çok şey verdi. 25 yıldır İzmir’de vergi rekortmeniyim, şehrime, ülkeme, bayrağıma sahip çıkıyorum, bu en büyük onurumdur”
 

“MİRASIM ÇALIŞKANLIĞIM”

Hiçbir zaman öğüt vermediğini, çalışmalarıyla örnek olmak istediğini söyleyen Koçali Al “Her adımımı gelecek kuşaklara rehber olacak şekilde attım. Şimdi onurlu, dürüst, çalışkan, yeniliğe açık, farkındalık yaratmasını bilen ve gelecek kuşaklara ışık tutan bir tempo ile 50. yılımı kutluyorum. Çocuklarıma ve sektör arkadaşlarıma çalışkanlığımı miras bırakacağım” diye konuştu.
 

“HEP BİRLİKTE BÜYÜYELİM”

İzmir'de ilk kez düzenlenen Logistech Fuarı’nın büyük önem taşıdığına dikkat çeken Koçali Al “Çok kısa bir sürede İzmir Ticaret Odası ve İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin geliştirdiği yeni stratejiler ile dünya çapında bir Lojistik Fuarı haline geleceğine inancının tam” diye konuştu. Meclis üyeliği için yine aday olduğunu söyleyen Al "Şu an Türkiye'nin tüm şehirlerinden, neredeyse tüm sivil toplum kuruluşlarından ve siyasi partilerden  insanlarla birlikte 50. yılımızı kutluyoruz. Bu gösteriyor ki biz memleket, siyaset ayrımı yapmıyoruz. Al bayrağımızın altında hepimiz iş ve aş için çalışıyoruz. Gördüğümüz destekle yola devam etmek için yine adayız" dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir, Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı'na ikinci kez ev sahipliği yapacak
İzmir, Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’na ikinci kez ev...
Borsa İstanbul'da gong Rönesans Gayrimenkul Yatırım için çaldı
Borsa İstanbul’da gong Rönesans Gayrimenkul Yatırım için...