Bebek'te Romantik ve Eğlenceli Parti ile Sezona Merhaba

​​​​​​​Tasarımcı Begüm Salihoğlu’nun beyaz gümüş ağırlıklı kıyafetlerin sergilendiği ve satıldığı Bégüm BDH’nin Bebek’teki yeni showroom’unda özel bir davet düzenlendi.

Bebek'te Romantik ve Eğlenceli Parti ile Sezona Merhaba
02 Ekim 2022 - 23:53
Türkiye’nin ilk perakende tasarımcı gelinlik markası Bégüm Bridal Design House’un kurucusu ve kreatif direktörü Begüm Salihoğlu ile eşi Evren Kırıkoğlu, 11. evlilik yıldönümünü romantik ve eğlenceli bir parti ile Bebek’teki Bégüm BDH yeni açılan showroom’unda yakın dostlarıyla kutladı.
 
Begüm Salihoğlu ve eşi Evren Kırıkoğlu’nun ev sahipliği yaptığı davete Aylin Şavkan, Gözde Çarmıklı Şavkan, Hande Yontunç, Tuğçe Yüzbaşıoğlu Arnas, Eda – Sarp Evliyagil, Fitnat Topbaş Selçuki – Can Selçuki, Ceylan Duru Can – Arda Can, Melis Göral Salargil, Yasemin Sadıkoğlu, Merve Kırvavaç gibi isimler katıldı.

Tasarımcı Begüm Salihoğlu’nun beyaz gümüş ağırlıklı kıyafetlerin sergilendiği ve satıldığı Bégüm BDH’nin Bebek’teki yeni showroom’unda özel bir davet düzenlendi.
 
Marka sahibi ve eşinin 11. yıldönümünde geleceğin çiftlerine de uğur getirmesi için bu mekanı özellikle tercih ettiklerini söylediler.
 
İçki barı, trüflü popcorn ve sorbe dondurmaya DJ Gizem Kömürcü eşlik etti.
 
Davette Dj Gizem Kömürcü, Begüm Salihoğlu’nun kendisi ve KEYS marka danışmanlık şirketi sahibi Yasemin Sadıkoğlu’nun yanı sıra Gözde Agel, Seda Kurşun gibi isimler Bégüm BDH Parti kıyafetlerinden elbise, pantolon, ceket giymeyi tercih ettiler.
 
Hazır giyim gelinlik, beyaz kıyafetler ve geline dair aksesuar ile  detayın düşünüldüğü BégümBDH, Bebek’te yeni showroom’u dışında İngiltere, Hong Kong, Kanada, Taiwan, Kore, Çin, New York, Tokyo’nun gözde gelinlik mağazalarında dünyaca ünlü markalar arasında yer alıyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...