Kırkağaç'ta Pandemi Sonrasındaki Süreç Değerlendirildi

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ile birlikte Kırkağaç ilçesini ...

Kırkağaç'ta Pandemi Sonrasındaki Süreç Değerlendirildi
17 Haziran 2020 - 18:17

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ile birlikte Kırkağaç ilçesini ziyaret etti. Çevik, hizmetlerin aksamaması için ilçelerle koordinasyonu her zaman üst seviyede tuttuklarını vurguladı.   

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez ile ilçeler arasındaki koordinasyonu sıkı tutuyor. Bu kapsamda, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ile birlikte Kırkağaç ilçesine ziyarette bulundu. İlçede MASKİ Şefi Fahri Dinçer ile görüşen Çevik ve Akbaş’a, MHP Büyükşehir Meclis Üyesi Ünal Kıykaç da eşlik etti. Çevik, Pandemi süreci sonrasında abonelerin iş ve işlemlerinin daha hızlı ve eksiksiz yapılması için yoğun mesai harcadıklarını belirtti.

“Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için çalışıyoruz”

Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, ilçeler ile sürekli olarak görüşme halinde olduklarını söyleyerek, “Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan dönemler içerisinde tüm ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalıştılar. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için mesai mefhumu gözetmeksizin sahadaki görevimizi bir an dahi aksatmadık. Kırkağaç ilçemizde de birimlerimiz ile süreç içerisinde yürüttüğümüz çalışmalar ile ilgili olarak istişarelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın bu süreç içerisinde su tüketimlerinde bir artış yaşandı. Bu durumda faturalarda belirli bir artışa neden oldu. Arkadaşlarımız faturaları ile ilgili olarak bilgi almaya gelen abonelerimizle tek tek ilgilenerek detaylı olarak açıklama yapıyorlar” dedi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...