Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"

Cengiz Ergün, Özgür Özel’in Manisa’da teşkilatında ve belediyelerde seçim kazanamadığına vurgu yaptı. Ergün, “ Bu CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i teşkilatında seçim kazamadığı gibi iki kere belediye seçimlerinde yendim. Sandıktan çıkamadı” diye konuştu.

Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
12 Mart 2024 - 15:40

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye adayı Cengiz Ergün mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Ramazan Ayı’nın ilk iftar sofrasının kurulduğu Horozköy’de iftar açan Ergün ve partililer ardından seçim çalışmalarını sürdürmek üzere Kuşlubahçe ‘de vatandaşlarla biraraya geldi. MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay’ın da katıldığı mahalle toplantılarında yaptığı konuşmayla  Özgür Özel’e ve Ferdi Zeyrek’e sert eleştirilerde bulundu.


"Genel Başkanlarını iki defa yendim"

Cengiz Ergün, Özgür Özel’in Manisa’da teşkilatında ve belediyelerde seçim kazanamadığına vurgu yaptı. Ergün, “ Bu CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i teşkilatında seçim kazamadığı gibi iki kere belediye seçimlerinde yendim. Sandıktan çıkamadı” diye konuştu.


“Ferdi Bey kanunları dinlemeyecek mi ?”

Son günlerde algı yaratılmaya çalışılan su konusunu da açıklayan Başkan Ergün, “Ben açık konuşmayı seven bir insanım ve bugüne kadar hiçbir zaman hayal satmadım. Yalanla dolanla işimiz yok. Neyse dobra dobra söyledik. İzmir, Muğla, İstanbul, Ankara aynı partide. Onlar da büyükşehir. Neden 2 ton su 1 lira değil. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı bütçeyi hesaba katmadan indirimler vadetmek popülizmdir dedi. Oy almak için insanları istismar etmektir dedi.

"Atma Ferdi din kardeşiyiz”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu 2019 seçimlerinde suya yüzde 40 indirim yapacağını vaat etti, bunu yapamadığı gibi, üstüne de zam yaptığını hatırlatan Başkan Ergün, “Sonra başkan olunca, ‘yasaya göre İSKİ, maliyeti altında su temini yapamaz’ dedi. İSKİ’yi batırmaya çalışıyorlar. Ben bunu yaparsam yasaya göre suç işlemiş olurum’ dedi, indirim yapamadı. Aynı partinin Aydın Büyükşehir belediye başkanı kanun suyu maliyetinin altına satamazsın diyor. Biz kanuna uyan bir partiyiz diyor. Demek ki Ferdi Bey kanunları dinlemeyecek herhalde Manisa'da. Yapamazsın Ferdi Bey, yapamazsın. Benim hemşehrilerimi kandıramazsın. MASKİ’nin kapısına kilit vurduramazsın. 780 mahallenin 265 tanesinin altyapılarını yapan bir başkanım ben. Bir mahalle muhtarı gelecek altyapı yap diyecek, ben suyu 1 lira yaptım yapamam mı diyeceksin? Arıtma tesislerini çalıştırmayacak mısın? Branşmanları yapmayacak mısın? Davulun sesi uzaktan hoş geliyor.. Burada söylenecek tek bir şey var. Atma Ferdi din kardeşiyiz” dedi.

"Kuşlubahçe Cengiz Ergün Diyor"
Başkan Ergün’ün konuşmaları sık sık akışlarla kesildi. Tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde Başkan Ergün’e sevgi gösterisinde bulunan Kuşlubahçe Mahalle sakinleri, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na destek sözü verdi. Mahalle toplantısının ardından Başkan Ergün, vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu