İlk albümünün 10'uncu yılını sahnede kızıyla pasta keserek kutladı

Bu yıl ilki düzenlenen Axisler’de Yaz Konserleri’nin son gününde Axis İstanbul AVM'de Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Gökhan Türkmen sahne aldı. Canlı performansıyla sevenlerine keyifli bir gece yaşatan Türkmen’in, ilk albümü ‘Büyük İnsan’ın 10’uncu yılı da sahnede pasta kesilerek kutlandı. Pastayı, kızı Nil Rona’yla birlikte kesen Türkmen, “10 yıl geçmiş. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlk albümünün 10'uncu yılını sahnede kızıyla pasta keserek kutladı
13 Ağustos 2018 - 12:35

İstanbul gecelerine renk katan Axisler’de Yaz Konserleri, dün akşam Axis İstanbul AVM'de Gökhan Türkmen’le final yaptı. Türkmen, kendisini izlemeye gelen sevenlerine müzik ziyafeti yaşattı. Konser alanını dolduran on binlerce kişi, Türkmen’in şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. İki saat sahnede kalan Türkmen, dillere dolanan şarkılarının yanı sıra dansıyla da tam not aldı. Türkmen’in eşi Sinem Türkmen ve kızı Nil Rona da sahne kenarından tüm şarkılara eşlik ederek, dans etti.

Axis İstanbul AVM, Türkmen’e bir de sürpriz yaptı. 2008 yılında ilk albümü ‘Büyük İnsan’ı çıkaran Türkmen için sahneye 10’uncu yıl pastası getirildi. Bu jest karşısında hayli mutlu olan Türkmen, pastayı kızı Nil Rona’yla birlikte kesti. Türkmen, “10 yıl geçmiş… Çok teşekkür ediyorum” dedi. Türkmen’e ayrıca kendisiyle özdeşleşen bir şapka da hediye edildi. Genç şarkıcı, “Bu şapkayı şimdi takayım” diyerek, konserine yeni şapkasıyla devam etti.

Katılımın ücretsiz olduğu Axisler’de Yaz Konserleri’nin ilk durağı Axis Kağıthane AVM’ydi. 3 Ağustos’ta İdo Tatlıses, 4 Ağustos’ta Sinan Ceceli ve Burak King, 5 Ağustos’ta ise Buray Axis Kağıthane AVM’de konser vermişti. Axis İstanbul’daki konserler ise 10 Ağustos’ta İlyas Yalçıntaş’la açılış yapmış, 11 Ağustos’ta ise Alişan’ı ağırlamıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...