Foça'da efsane bir mekan: KEYİF

FOÇA'DA "KEYİF" SİZLERİ BEKLİYOR!..

Foça'da efsane bir mekan: KEYİF
11 Temmuz 2019 - 15:43

Heredot'un “Onlar kentlerini, bizim yeryüzünde bildiğimiz en güzel gökyüzü ve en güzel iklimde kurdular...” sözleriyle nitelediği Foça'nın Küçük Deniz Limanı'nda hizmet veren Keyif Cafe Bar, günün her saatine renk katıyor.

Foça'nın prestij eğlence mekanlarından olan Keyif Cafe Bar, yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Foça'nın gece hayatının müdavimi olanların ve burada yaşayan ünlü isimlerin de buluşma noktası olan Keyif Cafe Bar, özellikle hafta sonları dolup taşıyor.  Zarif dekorasyonuyla öne çıkan Keyif Cafe Bar, zengin menüsü ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini para kazanmanın önünde tutuyor.

Keyif Cafe Bar, Foça'da en iyi canlı müzik yapan mekanlarından biri olarak gösteriliyor. Birbirinden kıymetli  isimlerin sahne aldığı Keyif Cafe Bar, canlı müzik performansları ile misafirlerine pozitif enerji ve mutluluk veren bir mekan konumunda. 

Misafirlerine benzersiz bir atmosfer yaşatan Keyif Cafe Bar'da Cuma ve Cumartesi geceleri  saatler 21.00'i gösterdiğinde 'Grup Quarteam' sahne alıyor. Sevilen müzik gurubu Quarteam, rock tarzındaki şarkılarını seslendiriyor.  Pazar, Pazartesi ve Salı gecelerinde sahne alan 'Grup Zaman Yolcuları' ise repertuarındaki 80'li ve 90'lı yıllara ait şarkıları seslendirerek misafirlerine nostalji dolu geceler yaşatıyor. Çarşamba ve Perşembe geceleri akustik performans sergileyen  Ufuk Yunak, Keyif Bar'ın müdavimlerine adeta bir müzik ziyafeti sunuyor. Konsantre meyve suyu kullanılmadan taze  meyveler ile yapılan en yaratıcı kokteylleri canlı müzik eşliğinde yudumlayan Keyif müdavimleri, gece boyunca eğlencenin keyfini doyasıya çıkarıyor. Yıllardır ev sahipliği yaptığı canlı müzik geceleri ile sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez adresi olmaya devam eden Keyif Cafe Bar, eğlence tutkunlarını bu keyfe ortak olmaya davet ediyor. 

Muhteşem Küçük Deniz Limanı manzarası eşliğinde, misafirlerine keyifli saatler geçirmeyi vaat eden Keyif Cafe Bar, geceleri hareketli saatlere sahne olurken, gündüzleri de kafa dinlemek isteyenlerin huzur bulduğu bir mekana dönüşüyor. Küçük Deniz Limanı'nda denizin üzerini bir gerdanlık gibi süsleyen kayıkları, ağlarını onaran balıkçıları, uçuşan martıları ve  kızgın güneşin mavi sulara yansımasını izlerken, slow müzik eşliğinde çay-kahve keyfi de yapılabiliyor. 

Foça'da eğlence sektörünün ilk işletmecilerinden olan deneyimli turizmci Cenk Bakırlı, Keyif Cafe Bar'ın İzmir'de Kafe Bar akımını başlatan en eski mekanlardan biri olduğunu söylüyor.  "Dün ne yapıyorsak, bugün de aynısını yapıyoruz"  diyen Cenk Bakırlı, "Hem Keyif Cafe Bar'ın marka değerini korumak hem de yaptığımız işe olan saygımızdan dolayı  kalitemizden ödün vermiyoruz. Müşteri konusunda  seçici olduğumuz gibi, müşteri memnuniyetini de her şeyin önünde tutuyoruz. Foça'da canlı müzik akımını başlatan bir mekanız. Farklı bir canlı müzik konseptimiz var. Disco tarzından daha çok, insanların  müzik eşliğinde sohbet de edebileceği  elit bir atmosfer oluşturmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca bu yıl ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizi de göz önünde bulundurarak, 2018'in fiyatları üzerinden hizmet veriyoruz. Uygun fiyat anlayışını kaliteyle birleştiren ender mekanlardan biriyiz" diyerek,  tatil için Foça'yı tercih edenleri Keyif Bar'da keyifli saatler geçirmeye davet ediyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu