Doğtaş'tan ödeme kolaylığı sağlayan kampanyalar

DOĞTAŞ’TAN TARZ İLE UYUMU EVİNE TAŞIMAK İSTEYENLERE ÖZEL BAYRAM KAMPANYASI

Doğtaş'tan ödeme kolaylığı sağlayan kampanyalar
21 Mayıs 2020 - 23:50

Doğtaş, ödeme kolaylığı sağlayan kampanyalarıyla evini yenilemek isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Doğtaş, Yapı Kredi kart ile ortak başlattığı “şimdi al 2 ay sonra ödemeye başla” kampanyasına ek olarak %20 indirim avantajı da sunuyor. Ayrıca “kefilsiz ve kartsız şimdi al 3 ay sonra ödemeye başla” senet imkanı ile kredi kartı kullanmayanları da unutmuyor.

Doğtaş, evinde yenilik yapmak isteyenler için bu zor dönemde sunduğu yüz güldüren kampanyaların yanı sıra sağlıklı alışveriş çözümleriyle de dikkat çekiyor. Bir süre önce başlattığı ücretsiz mimarlık hizmetini bu zor dönemde Whatsapp üzerinden devam ettiren marka, aynı zamanda sosyal mesafe kuralları çerçevesinde randevu yöntemiyle en yakın mağazada mimarlarla görüşme imkanı da sağlıyor. Böylece, mimarlarla evinizin ölçüsünü paylaşarak, odalarınıza çizim yaptırıp en uygun Doğtaş ürünlerini seçebiliyorsunuz. Tasarımların evinizde nasıl duracağını, Doğtaş mimarlarının size özel hazırlayacağı 3D sunumlarla görebilme keyfini yaşayacağınız bu uygulamayla, evinize ve tarzınıza en uygun ürünleri doğru renkler ve uyumlu aksesuarlarla birlikte daha kolay seçme şansını siz de yakalayın.

Doğtaş’ın sunduğu ücretsiz mimarlık hizmetinden yararlanmak isteyenler, 444 3487 numaralı telefonu ya da www.dogtas.com adresindeki mağazalar sekmesinden en uygun mağazayı arayarak özel randevu oluşturarak güvenli koşullarda alışveriş yapabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu