Aytemiz'den kahveseverlere Dünya Kahve Günü indirimi

Şaşırtan ürün ve hizmetleriyle müşteri memnuniyetinde fark yaratan Aytemiz, ON 7/24 Marketlerinde 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü kutlamaya hazırlanıyor.

Aytemiz'den kahveseverlere Dünya Kahve Günü indirimi
30 Eylül 2023 - 14:57

Aytemiz’den Dünya Kahve Günü’nde kahve severlere eşsiz fırsat!

Aytemiz, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü kutlamak isteyen kahve severlere yüzde 100 Arabica çekirdekleriyle harmanlanan İtalyan lezzeti illy kahveyi, yüzde 70’e varan indirimle sadece 10 TL’ye sunuyor!
 
Şaşırtan ürün ve hizmetleriyle müşteri memnuniyetinde fark yaratan Aytemiz, ON 7/24 Marketlerinde 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü kutlamaya hazırlanıyor. 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde, gurmelerin kahvesi İtalyan lezzeti illy kahve, Aytemiz ON 7/24 Marketlerde sürpriz bir avantajla sunulacak. Bu hafta sonu Dünya Kahve Günü’ne özel, seçili Aytemiz istasyonlarında tüm illy kahve çeşitleri 10 TL fiyatıyla kahve severleri mutlu edecek.
 
Dünya Kahve Günü yıllardır Türkiye’de de coşkuyla kutlanıyor. Yapılan araştırmalara göre Türkiye’de kahve tüketimi son 10 yılda 3 kat arttı ve kişi başı tüketim 350 gramdan 1.2 kilograma yükseldi. Araştırmalara göre Türkiye’de her 10 kişiden 1’i gün içerisinde 5 bardaktan fazla kahve tüketiyor. Ayrıca aynı araştırmaya katılanların neredeyse yarısı, günde 2 ila 5 bardak arasında kahve tükettiğini söylüyor. Türk insanının kahveye olan tutkusunu ve akaryakıt istasyonlarındaki müşteri deneyimini önemseyen Aytemiz, İtalyan lezzeti illy kahve ile ON 7/24 Market konseptli istasyonlarında güçlü bir iş birliğine sahip. Dokuz çeşit saf Arabica çekirdekten oluşan olağanüstü harmanıyla illy, Aytemiz istasyonlarını her gün ziyaret eden binlerce kahve sever insanı lezzetiyle mutlu ediyor. Aytemiz’in akaryakıt sektöründe taze çekirdek kahve konseptine getirdiği yaklaşımıyla beş kıtada sevilen ve tüketilen illy kahve, yolculuklarda sürücülere ve kahve gurmelerine hitap eden seçkin kahve çeşitleri sunuyor. Şu an Aytemiz’in 80 istasyonunda sunulan illy kahve, yıl sonuna kadar 100’ü aşkın noktada kahve severlerin yolculuklarına eşlik edecek.
 
Dünya Kahve Günü’nü bu hafta sonu illy kahve ile kutlamak isteyen tüm ziyaretçiler, seçili Aytemiz istasyonlarına bekleniyor! Sıcacık kahvenin yanında ON 7/24 Market konseptinde yer alan çikolata çeşitleriyle de kahvenin keyfini katlıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu