D-Resort Ayvalık Murat Reis'den Çocuklar ve Evcil Hayvanlar için Özel Tatil Programları

Ayvalık’ın en gözde oteli olan, konforlu ve modern odaları, iç açıcı deniz manzarası ve birbirinden lezzetli menüleri ile çamların arasında huzurlu bir ortam sunan D-Resort Ayvalık Murat Reis, çocuğu ve evcil hayvanı ile keyifli bir tatil geçirmek isteyenler için yaz boyunca sürecek özel programlar sunuyor.

D-Resort Ayvalık Murat Reis'den Çocuklar ve Evcil Hayvanlar için Özel Tatil Programları
22 Mayıs 2019 - 16:24

D-Resort Ayvalık Murat Reis, çocuk sahibi ailelerin çocuklarıyla, evcil hayvan sahibi olanların da minik dostlarıyla rahat ve mutlu bir tatil geçirebilmesi için yaz boyunca sürecek 2 ayrı program hazırladı.

Mucit Çocuk Atölyesi(MUÇO) ile Çocuklara Aktivite Dolu Tatil Paketi

Çocukların kendilerini özel ve güvende hissettikleri bir alanda, uzman bir ekip gözetiminde, eğlenceli ve yaratıcılıkla dolu bir tatil geçirmeleri için D-Resort Ayvalık Murat Reis, Mucit Çocuk Atölyesi ile birlikte dopdolu bir program hazırladı. Programda, çocukların aileleri ile vakit geçirebilecekleri oyun aktivitelerinin yanı sıra sadece çocuklar için Robotik ve Kodlama gibi öğretici bilgilerin yer aldığı yeni jenerasyon aktiviteler ve seramik saksı boyama, jel mum, ebru, slime yapımı gibi etkinlikler yer alıyor.

D-Resort Ayvalık Murat Reis, Mucit Çocuk Atölyesi (MUÇO) ile Çocuk Kulübü aktivitelerine yeni bir boyut getiriyor. Murat Reis Ayvalık Çocuk Kulübü, eğitici oyunlar, öğretici kitaplar ve farkındalık atölyeleri ile çocuklarınıza neden ve nasıl sorularını sorduran, her biri kendi branşlarında başarılı eğitmenler ve yardımcıları ile çocuklara eğlenceli ve yaratıcılıklarla dolu bir tatil vaat ediyor. Konaklama fiyatları ile ilgili detaylı bilginin otelden alınabileceği programa katılım 1 çocuk 2 gün için 400 TL, 2 çocuk 2 gün için 800 TL, 1 çocuk 3 gün için 500 TL, 2 çocuk 3 gün için 900 TL olan ve ek gün fiyatı 200 TL.

Hayvan Dostu Otelden Taner Gümüşgerdan ile Pet Trekking

Sadece Ayvalık’ın değil Türkiye’nin de az sayıdaki hayvan dostu otellerinden biri olan D-Resort Ayvalık Murat Reis, can dostlarından ayrılmadan tatil yapmak isteyen misafirlerine hem denizin hem de doğanın içinde özel bir program sunuyor. Türkiye’nin önde gelen köpek eğitim uzmanlarından Taner Gümüşgerdan önderliğinde gerçekleştirilecek programda misafirler hem küçük dostları hakkında fikir alışverişinde bulunabilecek hem de Ayvalık’ın oksijeni bol havasında trekking yapma şansı bulacaklar. Misafirler evcil hayvanları ile restoran kısmında kendileri için ayrılmış özel bölümde yemeklerini yerken mavi bayraklı denize girmenin de keyfini de yaşayacak.

Ayda iki kez, iki haftada bir Cuma ve Cumartesi günleri gerçekleştirilecek programın ilki 14-15 Haziran tarihlerinde yapılacak. Pet Trekking etkinliği 30 Ağustos 2019’a kadar sürecek. Tek misafir ve tek köpeğin bir gecelik konaklaması, akşam yemeği ve yürüyüş aktivitesinin fiyatı 1600 TL, köpekleriyle birlikte 2 kişinin katılımı ise 2000 TL.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu