Çınarlı Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nden yılbaşı kutlaması

Çınarlı Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi, düzenlediği etkinlik ile yeni yılı çalışanları ile beraber kutladı.

Çınarlı Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nden yılbaşı kutlaması
25 Aralık 2022 - 23:11

Çınarlı Hastanesi yeni yılı kutladı

İZMİR - Çınarlı Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi, düzenlediği etkinlik ile yeni yılı çalışanları ile beraber kutladı. Bornova Madame Margot’ta yapılan gala gecesinde Çınarlı Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi çalışanları yeni yılı kabare ve sahne şovlarıyla karşıladı. Yılbaşı kutlamasına Çınarlı Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Kadın Hastalıkları ve Doğum/Tüp Bebek Uzmanı Op.Dr.Ahmet Seçkin Önoğlu, Hastane Müdürü Öykü Altay, Başhemşire Dilek Bayır, doktorlar ve hastane çalışanları katıldı.
 
Canlı müzik eşliğinde yapılan gecede 2023’ü karşıladıklarını ifade eden Çınarlı Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi Müdürü Öykü Altay, ’80 kişilik personelimizle unutulmaz bir gece geçirdik. Tüm yılın tatlı yorgunluğunu çalışanlarımızla beraber attık” dedi.
 
1993 yılında kurulan Çınarlı Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi’nin 2023’te 30’uncu yılını kutlayacağına dikkat çeken Altay, “Çınarlı Doğum Hastanesi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında 30’uncu yılımızı kutlayacağız. Bunun heyecanı ile bizim için çok özel olan 2023’e hep beraber ‘Merhaba’ dedik. 2023’ün tüm kentimize, ülkemize kısacası hepimize mutluluk, sağlık ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

Çınarlı Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi, düzenlediği etkinlik ile yeni yılı çalışanları ile beraber kutladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu