Boyalık Beach Otel'in 7. yıl gururu

Boyalık Beach Otel, yedinci yılını kutladı

Boyalık Beach Otel'in 7. yıl gururu
27 Haziran 2020 - 16:25
Tatillerin değişmez adreslerinden bir olan Boyalık Beach Otel, yedinci kuruluş yıl dönümünü sosyal mesafe kurallarına uygun olarak kutladı. Pandemi sürecinde hijyen kurallarına uygun olarak hizmet verdiklerini ifade eden Boyalık Beach Otel Müdürü Orhan Belge, yedi yıldır misafirlerine en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını vurguladı.
 
Türkiye’nin “En İyi 10 Resort Oteli” arasında yer alan Boyalık Beach Otel, yedinci kuruluş yıldönümü kutlamasında çalışanlar bir araya geldi. Sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek bir kutlama yaptıklarını ifade eden Boyalık Beach Otel Müdürü Orhan Belge, “Bu sene kutlamamız pandemi sürecine denk geldi. Önce sağlık parolası ile yola çıktığımız sezonda, otelimizin yedinci yılını hep beraber kutladık. Yedi yıldır Türk turizmine katkı sunmaktan dolayı gururluyuz. Sosyal mesafe ve hijyen ve maske  kurallarına uygun olarak açılan otelimizde personelimizle birlikte hizmet veriyoruz. Yedi yıldır misafirlerimize en iyi hizmeti sunmayı ilke edindik ve bu ilkemizle misafirlerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi
 
“Güvenli Turizm Sertfikası aldık”
Covid-19 salgınına karşı bütün tedbirleri aldıklarını vurgulayan Belge, “Konaklama Tesisleri ve Tesisler Bünyesinde yer alan Yeme İçme Ünitelerinde Pandemi Süresince Uygulanacak COVID-19 ve Hijyen Uygulamaları Değerlendirme Kriterleri kapsamında istenen koşulları yerine getirdik ve Uluslararası onaya sahip Güvenli Turizm Sertifikası’nı da almayı başardık. Yedi yıldır misafirlerimizin sağlığını ve konforunu ön plana çıkaran otelimiz, pandemi sürecinde de hijyen kurallarına önem vererek misafirlerimize Çeşme’nin eşsiz güzelliğini sunuyoruz” diye konuştu.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu