Bergama İYİ Parti'de tartışmaları bitiren açıklama

İYİ Parti Bergama İlçe Teşkilatında yaşanan son gelişmeler konusunda son noktayı partinin Bakırçay Bölgesi eski koordinatörü Seyhan Şar koydu.

Bergama İYİ Parti'de tartışmaları bitiren açıklama
11 Kasım 2023 - 22:36

'HEDEF PARTİMİZİ İLÇE BAŞKANSIZ BIRAKMAKTI'

İYİ Parti Bergama İlçe Teşkilatında yaşanan son gelişmeler konusunda son noktayı partinin Bakırçay Bölgesi eski koordinatörü Seyhan Şar koydu. Genç siyasetçi Bakırçay Bölge Gazetesine yaptığı özel açıklamada, “Parti içi tartışmaları yeri sosyal medya ve basın değildir. Elbette partimiz bir AKP veya MHP değildir. İkisinden de çok daha fazla demokrattır, tartışma ve fikirlere açıktır!  Ama manipülasyon yaparak bir yerlere varmak imkansızdır ve partimize zarar vermektedir. Keşke bu tartışmalar ‘kol kırılır yen içinde kalır’ düsturu ile parti içinde kalmış olsa idi” dedi.
 
Bakırçay eski koordinatörü Seyhan Şar’ın açıklamalarından satır başları şöyle:


‘KISKANÇLIK VE HAMASET ÜZERİNE KURULU BİR SİYASET ANLAYIŞI’

“Bildiğiniz gibi ilçe başkanımız Nuri Çiftçi’nin 1 Kasım tarihinde belediye başkan aday adayı olması nedeniyle ilçe başkanlığından istifası gerçekleşti. Aynı gün yönetim kurulunun ortak kararı ile teşkilat başkanımız Veli Barlas Tekin il başkanlığımızca ilçe başkanı olarak görevlendirildi. Ama partimizde şu an yönetiminde olmayan bir arkadaşımız kıskançlık ve hamaset üzerine kurulu bir siyaset anlayışı ile hem partimizi hem Bergama yönetimini mağdur etti.


MERKEZ SAĞ TABANI BİZ TEMSİL EDİYORUZ

Bildiğiniz gibi biz bu seçimlere İYİ Parti olarak Bergama’da iddialı giriyoruz. İlçemizde Serdaroğlu döneminden beri var olan merkez sağ tabanı biz temsil ediyoruz. Bergamalı hemşerilerimizin bize oy vereceğini de biliyoruz. Tüm bu gelişmelere olurken, partiyi düşünmekten tek amaçları belediye başkan adayı ile ilçe başkanı olmak isteyen bu iki siyasetçimiz ki ben onların kapasite ve yetenekleri itibariyle bu görevlere layık olmadığını düşünüyorum. Bu insanlar 29 Ekim kutlama törenlerinde bile partimiz ile birlikte poz vermeyerek nerede olduklarının, hangi partinin mensubu olduklarının farkına dahi varamayarak ayrı ayrı poz vermelerini oldukça yadırgadım.


PARTİMİZE ÇOK ZARAR VERİLDİ

Bu insanlar kendi menfaatlerini partinin ulvi menfaatleri üzerinde tutarak siyaset yapmak ve bir yerlere aday olmak istemektedirler. Maalesef bu iki arkadaşımız da bu işi yapacak melekeleri yoktur! Partimizi ilçe başkansız bırakmak isteyen bu insanlardan biri ki kendisi meclis üyemizdir. Ben kendisine sevgi duyarım ve bir aile büyüğü olarak görememe rağmen yaptığı siyasi hatalar ve manevralar ile hem kendi siyasetine hem de partimize çok zarar vermiştir.


HATALARINI GÖZDEN GEÇİRMELİ

Kendisi aday olursa partimizi bırakın ilerletmeyi geriletmektedir. Bu
dönemde kendi çok yıpranmıştır. Bir dönem daha meclis üyeliği yaparak hatalarını gözden geçirmeli ve bir dönem sonra aday olması hem kendisi hem partimiz hem de ilçemiz için daha uygun ve hayırlı olacaktır diye düşünmekteyim.


KEŞKE KOL KIRILIP YEN İÇİNDE KALSAYDI

Diğer arkadaşımız ise yaptığı hamaset ve uygunsuz açıklamalar ile partimizi ilçe başkansız bırakmayı hedeflemiştir. Bu tartışmaları yeri sosyal medya ve basın değildir. Elbet te partimiz bir AKP ve MHP değildir. İkisinden de çok daha fazla demokrattır, tartışma ve fikirlere açıktır. Ama manipülasyon yaparak bir yerlere varmak imkansızdır ve partimize zarar vermektedir. Keşke bu tartışmalar kol kırılır yen içinde kalır düsturu ile parti içinde kalmış olsa idi”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu