Bergama Belediyesinden eğitime destek

Bergama Belediyesi 4 yıldır ilçe genelinde ilkokula başlayan tüm 1. sınıf öğrencilerine okuma - yazma eğitim seti dağıtıyor.

Bergama Belediyesinden eğitime destek
19 Eylül 2023 - 21:49

Bergama Belediyesi Okula Yeni Başlayan Öğrencilere Eğitim Seti Dağıttı

Bergama Belediyesi sosyal belediyecilik projeleri kapsamında okula yeni başlayan öğrencilere eğitim seti dağıtmaya devam ediyor. İlçe genelinde tüm okullarda dağıtılan eğitim setleri kamu – özel okul ayrımı yapmaksızın ilk defa okul ile tanışan tüm öğrencilere veriliyor. Dağıtılan eğitim setleri ile ailelere ve eğitime destekle birlikte öğrencilerin eşit eğitim alması amaçlanıyor.  Okulların açılması ile beraber masrafların arttığı dönemde bir nebze olsun ailelerin yükünü alan Bergama Belediyesi bu dönemde tüm 1. Sınıfa başlayan çocuklara eğitim seti desteğinde bulundu.

Bergama Belediyesi 4 yıldır ilçe genelinde ilkokula başlayan tüm 1. sınıf öğrencilerine okuma - yazma eğitim seti dağıtıyor.


Başkan Koştu; “Eğitim Seti desteğimiz biz var olduğumuz sürece olacak”

Geleceğin teminatı ve aydınlık yarınların mimarı çocuklarımıza her zaman her konuda destek verileceğini belirten Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu; “Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır. Göreve geldiğimizde uygulamaya başladığımız, ilk kez okul sıralarına oturmanın heyecanını yaşayan 1. sınıf öğrencilerimize eğitim desteğimiz biz var olduğumuz sürece devam edecek. Eğitim konusundaki yatırımlara ve projelere her zaman ayrıcalık gösteriyor her şart ve durumda elimizden gelenin fazlasını yapmaya özen gösteriyoruz. İlkokul birinci sınıf öğrencilerimize ve ailelerine, çocuklarımızın eğitim hayatlarına ilk adımı attıkları bu dönemde yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bergama Belediyesi olarak eğitime yönelik tüm hizmetleri ön plana aldığımızı, tüm okullarımızın temizlik, bakım ve boya ihtiyaçlarını karşıladığımızı hatırlatmak istiyorum. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, Park Bahçeler Müdürlüğümüz, Fen İşleri Müdürlüğümüz ile birlikte tüm okullarımızı 2023 – 2024 Eğitim – Öğretim dönemine hazırladık. Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın daha temiz, daha ferah ortamlarda öğrenim görmesi temel amacımız. Okula ilk adımını atan tüm çocuklarımıza katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakırçay Bölge Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı