AK Partili Başkan Koştu, MHP'li Umutlu'yu Başkan Yardımcısı olarak atadı

BERGAMA BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KOŞTU: “CUMHUR İTTİFAKI OLARAK HİZMET ÜRETMEYE VE ÇALIŞMAYA DEVAM”

AK Partili Başkan Koştu, MHP'li Umutlu'yu Başkan Yardımcısı olarak atadı
31 Aralık 2019 - 19:49

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu Cumhur İttifakı Kontenjanı’ndan Belediye Meclis Üyesi seçilen MHP’li Cüneyt Umutlu’yu Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

Bergama Belediyesi’nde genç ve dinamik Başkan Yardımcıları görev almaya devam ediyor. Cumhur ittifakı olarak AK Parti Kontenjanı’ndan Meclis Üyesi seçilen ve Başkan Koştu tarafından atanan Aşkın Uyar’dan sonra, boş olan 2. Başkan Yardımcılığı görevine Cüneyt Umutlu atandı. MHP’li Cüneyt Umutlu görevine başladı.

Önceki gün atama kararını imzalayan Başkan Hakan Koştu, hizmet üretmeye ve çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Cumhur İttifakı’nın Bergamamız’da, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden galibiyetle çıkmasının ardından durmadan tarihi kentimiz için hizmet üretmeye, el birliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Başkan Yardımcılarım Aşkın Uyar ve Cüneyt Umutlu’nun bu kadim şehre eşit, adaletli, hakkaniyetli bir şekilde, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızı düşünerek, yaşanabilir güzel bir Bergama için hizmet etmelerini bekliyorum. 2020 yılı başından itibaren de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Başkan Yardımcılarımıza görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...