Wyndham Grand İzmir Özdilek 20. yaşını kutluyor!

Ege’nin incisi İzmir’in muhteşem deniz manzarasına sahip konumuyla 5 yıldızlı lüks bir şehir oteli olarak hizmet veren Wyndham Grand İzmir Özdilek, 20. yaşını kutluyor.

Wyndham Grand İzmir Özdilek 20. yaşını kutluyor!
02 Ağustos 2023 - 17:09

WYNDHAM GRAND İZMİR ÖZDİLEK 20 YILDIR ŞEHRİN EN İYİ OTELİ

Özdilek Holding’in ilk turizm yatırımı olan Wyndham Grand İzmir Özdilek, 20 yıldır ilk günkü heyecanı ve kusursuz hizmetiyle misafirlerini ağırlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.
 
Ege’nin incisi İzmir’in muhteşem deniz manzarasına sahip konumuyla 5 yıldızlı lüks bir şehir oteli olarak hizmet veren Wyndham Grand İzmir Özdilek, 20. yaşını kutluyor. Kapılarını misafirlerine açtığı günden bu yana kusursuz bir deneyim yaşatan Wyndham Grand İzmir Özdilek, şehre değer katmaya devam ediyor. Bugüne dek 1 milyon 512 bin misafirine konaklama, 4 milyon 867 bin 222 misafirine yiyecek ve içecek servisi, termal SPA merkezinde 323 bin 54 misafirine sağlık ve güzellik hizmeti sunan Wyndham Grand İzmir Özdilek, konforun ve kalitenin adresi olmayı sürdürüyor.
 
Sahip olduğu yüksek hizmet kalitesi ile sektördeki 20. yılını kutlarken ilk günkü heyecanıyla misafirlerine unutamayacakları bir deluxe konaklama hizmeti sağlıyor. Deniz kıyısında olan konumu, konforlu odaları, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, muhteşem İzmir Körfezi manzarasına sahip dünya mutfağından lezzetler sunan CarêmeRestaurant’ı, ücretsiz otoparkı ve evcil hayvan kabulü ile misafirlerini ağırlıyor. Deniz manzaralı ve teraslı toplantı salonlarında çeşitli toplantı, kongre ve farklı etkinlikleri gerçekleştirme fırsatı sunarken havuz başında da şık davetlere ev sahipliği yapıyor.
 

Kusursuz Konaklama Deneyimi

Otel bünyesinde bulunan Qualitasspa İzmir AgamemnonThermal&Wellness Center ise binlerce yıldır şifa kaynağı olarak kabul edilen, mineral zengini doğal termal su ile otel misafirlerine, SPA üyelerine ve günlük kullanımı tercih eden İzmirlilere hizmet sağlıyor. Qualitasspa’da yaz sezonunda açık havuz, yıl boyunca kapalı havuz, termal havuz, jakuzi, Türk hamamı, saunalar, buhar banyosu, aromaterapi odası ve fitnesscenter kullanımı ile cilt bakımı ve uzman terapistlerin yaptığı masaj uygulamaları da yer alıyor.

Hizmet standartlarının en üst düzeyde ve sürdürülebilir kılınması için Kalite Yönetim Sistemi (2009), Müşteri Memnuniyeti Sistemi (2013) ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ni (2016) hayata geçiren Wyndham Grand İzmir Özdilek, Yeşil Yıldızlı Otel Sertifikası (2019) ve Sürdürülebilir Turizm Sertifikalarını(2023) alarak dünya standartlarında değer üretmeye devam ediyor.

Dünya çapında faaliyet gösteren Wyndham Grand otelleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda, bu yıl 6. kez  “Best of Wyndham Grand” ödülünü kazanan Wyndham Grand İzmir Özdilek,  Şehrin En İyi Oteli sloganında olduğu gibi başarılarıyla yolculuğunu sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"