BEGİAD, küllerinden yeniden doğacak!

Kısa adı BEGİAD olan ve 1998 yılında kurulan Bergama Girişimci Sanayici İşadamları Derneği’nin dönemsel başkanlığına seçilen iş insanı Koray Kural, iddialı konuştu: Derneğimizi yeniden canlandıracağız!

BEGİAD, küllerinden yeniden doğacak!
01 Ağustos 2023 - 22:42

BEGİAD ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK 

Kısa adı BEGİAD olan ve 1998 yılında kurulan Bergama Girişimci Sanayici İşadamları Derneği’nin dönemsel başkanlığına seçilen İş İnsanı Koray Kural “25 yıllık prestijli bir dernek olan BEGİAD son dönemlerde maalesef atıl halde, unutulmaya yüz tuttu. Biz yeni yönetim olarak Eylül ayında başlatacağımız ziyaretler ile derneğimizin unutulan yüzünü hatırlatacağız” dedi.



Haziran ayında Ömer Karakaya’dan görevi devir alan 37 yaşındaki genç iş insanı Koray Kural, Bakırçay Bölge Gazetesine yaptığı açıklamada; 14 yıldır ticaret yaptığını, ailesinin de 3 kuşaktır sadece ticaret ile iştigal ettiğinin altını çizerek şunları söyledi:  “Eğitim hayatımı 9 Eylül Üniversitesinde tamamladım. 2022 Bergama Ticaret Odası seçimlerinde oda meclisince Disiplin Kurulu üyeliğine seçildim.  Haziran ayında BEGİAD Başkanı oldum.  Bu dönemsel bir başkanlık olsa da bu işi yönetim kurulum ile layığı ile yapmak istiyorum. Derneğimiz 25 yıl önce kurulmuş ve o dönemler gayet prestijli bir dernekti. Hedefimiz uzun süredir var olan derneğimizi tekrar canlandırmak. Çünkü Bergama şu an ekonomik açıdan hızlı bir gelişim trendine girdi. Dernek yönetimi olarak biz de bu süreçte aktif olmak istiyoruz. Bunun için derneğimizin eski yüzünü hatırlatmak, hem yeni yapılanma içinde olmak istiyor hem de ziyaretler yapmak istiyoruz. Ayrıca üyelerimizin vizyon ve ufuklarını genişletecek fuar ziyaretlerini artırmak istiyoruz.  Dernek üyelerimizin sayısını ihtiyaca göre artıracağız.  Ben bir iş insanı olarak ilçemizde en büyük sıkıntının yetişmiş elaman olduğunu düşünüyorum” 


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı