Turgutlu'ya Yeni Bir Prestij Cadde Geliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi kente bir prestij cadde daha kazandırmak için harekete geçti ve Turgutlu ilçesinde Son Sokakta yenileme çalışmalarına başladı.

Turgutlu'ya Yeni Bir Prestij Cadde Geliyor
13 Şubat 2022 - 15:31
Manisa Büyükşehir Belediyesi kente bir prestij cadde daha kazandırmak için harekete geçti ve Turgutlu ilçesinde Son Sokakta yenileme çalışmalarına başladı. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da modern aydınlatma elemanları, ışıklı kaldırım ve bordür uygulamaları, kilit parke yenilemeleri ile bölgeye prestij kazandıracak olan çalışmaların Turgutlu’ya hayırlı olmasını diledi.  
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, teknik personeller ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte Turgutlu ilçesi Son Sokak’ta başlayan prestij cadde çalışmalarını inceledi. İncelemeler sırasında Subaşı Mahalle Muhtarı Sami Tezcan ve siyasi partilerin temsilcileri de Büyükşehir Belediyesi heyetine eşlik etti. Bölgedeki esnaf ve vatandaşlar da incelemeler sırasında prestij cadde yapımı için teşekkür ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e selamlarını iletti.
 
Hayırlı Olsun Dileklerini İletti
 
Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı bölgesinden başlayıp ilerleyen çalışmalar sırasında ekiplere kolaylıklar dileyen Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Mevcut sokakta zamana ve kullanıma bağlı olarak yıpranan parkeler yenilenecek. Işıklı kaldırım ve bordür imalatları yapılacak. Prestij caddelerde kullandığımız modern aydınlatma elemanlarını burada da kullanacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile Turgutlu’ya yakışan bir prestij cadde daha kazandıracağız. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.
 
Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya da incelemelerin ardından projeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Topkaya, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde Manisa’ya bir prestij cadde daha kazandırmak için çalışmalarımıza başladık. Turgutlu ilçemiz Son Sokak’ta Devlet Hastanesinin, İlçe Jandarma Komutanlığının, Diş Hastanesinin ve Hal Binasının olduğu çok kullanılan bir sokakta prestij cadde çalışmalarını hız kesmeden devam ediyoruz. Burada öncelikle söküm çalışmalarına başladık, şimdi bordür ve oluk imalatlarını yapıyoruz.  Aydınlatma çalışmalarımızla güzel bir prestij caddesini Turgutlu’muza kazandırmış olacağız” diye konuştu.
 
Subaşı Mahalle Muhtarı Sami Tezcan, “Hastane yolumuzun yapılmasında emeği geçen Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bitince çok güzel bir proje olacak. Hayırlı olsun” dedi.
 
İrfan Kuşçu, “Belediyemizin bölgemizde yollara kaldırımlara elektrik direklerine yaptıkları gayretli mücadelelerini takdirle izliyorum. Yapılacak çalışma ile burası bir prestij cadde haline gelecek. Bu çalışmanın yapılmasına vesile olan, emeği geçenlerden Allah razı olsun diyorum, başarılar diliyorum” dedi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...