Tepe Nautilus, Astrolog Zeynep Turan'ı ağırladı

Tepe Nautilus, 16 Aralık Cumartesi günü ünlü Astrolog Zeynep Turan’ı ağırladı. Sosyal medyada Twitburç olarak bilinen Zeynep Turan’ın, astroloji severler ile bir araya geldiği etkinlikte “2019’da burçları, ülkemizi ve Türk futbolunu neler bekliyor” soruları yanıt buldu.

Tepe Nautilus, Astrolog Zeynep Turan'ı ağırladı
19 Aralık 2018 - 00:34

Birbirinden renkli etkinlikleri ve özel konuklarıyla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Tepe Nautilus, 2019 yılına sayılı günler kala astroloji severleri Zeynep Turan ile bir araya getirdi. 2019’un Türkiye’nin yılı olacağını belirten ünlü astrolog Zeynep Turan, ülkemiz için birçok konuda kaderin yeniden yazılacağını anlattı. Özellikle yılın ilk altı ayında herkes için değişimin yaşanacağı bir dönem olacağını belirten Turan, yılın en çok konuşulacak takımının ise Fenerbahçe olacağını açıkladı. Zeynep Turan’a göre yılın en şanslı burcu ise Yay.

Türkiye’yi çok iyi bir yıl bekliyor

2019 yılının Türkiye’nin yılı olacağını söyleyen ünlü astrolog Zeynep Turan “Dünya Türkiye’yi konuşacak. Stratejik olarak yükselecek ülkemiz için birçok konuda kader yeniden yazılacak. Sadece Hollywood yıldızları değil dini liderler de Türkiye’ye ziyaretlerde bulunacak. Gökyüzünde gerçekleşecek beş tutulmanın hepsi efektif ve somut etkilere sebep olacak. 2019 yılında gezegenler kendi burçlarında hareket ederken güçlü pozisyonlara da gireceğiz. Bu durum 2019 yılında Türkiye’nin her köşesinden tarih fışkıracağı anlamına geliyor.” dedi.

2019 yılının en çok konuşulanı Fenerbahçe olacak

Takımların zorlu mücadele sergiledikleri yeşil sahalarda yıl boyunca tarihi anlara ve dönüşümlere şahit olacağımızı söyleyen Zeynep Turan, 2019 yılında Fenerbahçe’nin en çok konuşulan takım olacağını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...