Tekstil ve konfeksiyon sektörüne fuar çağrısı

Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin (EGSD) de destekçileri arasında yer aldığı, İZFAŞ tarafından dördüncüsü organize edilecek olan ‘FASHION PRIME Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı’...

Tekstil ve konfeksiyon sektörüne fuar çağrısı
08 Ağustos 2021 - 12:39
EGSD’den Eylül Ayındaki Fuarlara Davet
Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin (EGSD) de destekçileri arasında yer aldığı, İZFAŞ tarafından dördüncüsü organize edilecek olan ‘FASHION PRIME Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı’, 15-17 Eylül 2021 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar merkezi Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek. EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, hem firmalara hem de ziyaretçilere fuara aktif katılım çağrısı yaparak fuar kapsamında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
Bu yıl makina bölümünün Fashion Prime Fuarı’ndan ayrılarak, İZGİ Fuarcılık tarafından ‘Fashion Tech–Hazırgiyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makinaları, Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı’ adı altında aynı tarihlerde ancak farklı holde gerçekleştirilmesine karar verildiğini Ertuğrul, “Pandemi nedeniyle birçok etkinlik gibi fuarlar da organize edilemedi. Aşılamanın sürdüğü, görece pandeminin kontrol altına alınabildiği bir dönemde organize edilen bu iki fuara aktif katılım göstermek, hem katılımcı olarak hem de ziyaretçi olarak fuarda yer almak sektörümüz açısından son derece önemli ve değerli. Hazır giyim sektörü üreticilerinin kumaş, tela, dantel ,fermuar vb ürünlerin son trendlerini bu fuarda inceleyebilecekler. Tedarikçi firmalarla bir araya geleceğiniz gibi yan holde tekstil ve konfeksiyon makinalarının son teknolojilerini bulabileceklerdir. Ülkemizin her yerinden tüm sektörümüzün bileşenlerini bu fuara bekliyoruz” dedi.
 
Hazır giyimciler de Manufacturing bölümü ile Fuarda yer alıyor,
Ayrıca, Fashion Prime Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri fuarı kapsamında, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ve İZFAŞ işbirliğinde fuar içerisinde üretici firmalar ile yerli-yabancı hazır giyim markalarının bir araya geleceği “Manufacturing” bölümünün de planlandığını hatırlatan Ertuğrul, “Fuara, mümessil firmaları ve 40’ın üzerinde ülkeden ziyaretçi katılımı bekliyoruz. Pandemi sürecinde organize edilen ticari etkinlikler çok değerli. 15 – 17 Eylül’de sektörümüzün buluşma noktası olarak tüm sektör temsilcilerimizi İzmir’e davet ediyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu