Sema Bodur CHP'den Kınık Belediye Başkanlığına Talip

Kınıklı İş İnsanı Sema Bodur CHP’den Kınık Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. Geçtiğimiz hafta aday adaylık dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi Kınık İlçe Başkanlığına teslim eden Sema Bodur, neden aday olduğu konusunda ve çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Sema Bodur CHP'den Kınık Belediye Başkanlığına Talip
14 Aralık 2023 - 20:33

Kınıklı İş İnsanı Sema Bodur CHP’den Kınık Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Geçtiğimiz hafta aday adaylık dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi Kınık İlçe Başkanlığına teslim eden Sema Bodur, neden aday olduğu konusunda ve çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.



Bakırçay Bölge Gazetesine iddialı açıklamalarda bulunan Sema Bodur, “En verimli yaşımda ve enerjinim yüksek olduğu bir dönemde bu zor göreve talibim. Belki beş sene sonra geç olurdu, aynı frekans ve enerjiyi yakalamayabilirdim. Kınık için gece gündüz çalışacağım. İş yaşamımda hep zoru sevdim. Siyasete memuriyetim nedeniyle geç girdim ama İnsanlar 8 saat çalışırken ben 16 saat çalıştım. Yıllardır biriktirdiğim tecrübe ve bilgi birikimimi Kınık ilçemiz doğru yönde gelişmesi ve büyümesi için harcamaya hazırım” dedi.

Sema Bodur'un açıklamalarından satır başları şöyle: 

“Tabiri caizse 7 göbek Kınıklı bir aileden geliyorum, annem babam atalarım Kınıklı. İş yaşantım memuriyetim nedeniyle Kınık’tan ayrılıp Aliağa’da çalıştım. Ama Kınık’tan hiç kopmadık. Hafta sonları hep Kınık’ta oldum. Gençliğimin ve çocukluğumun geçtiği bu ilçemi gerçekten çok seviyorum ve gönül bağı ile bağlıyım. Emekli olduktan sonra kurduğumuz şirket birçok yerde iş yapmasına rağmen merkezi Kınık’ta vergisini Kınık’ta ödüyor.
Emekli olduktan sonra ticarete başladık Kınık konutlar imal ettik. Kınık aslında diğer ilçe ve bölgelerdeki gelişmelere bakarsak çok geride kaldı. Her ilçe büyüdü ve gelişti. Ama Kınık maalesef bu gelişmelere ayak uyduramadı.

Kınık daha iyi yerde olamadı 80’lerin sonunda Aliağa’ya gittiğimde Aliağa Kınık ile kıyaslanmayacak kadar geride kalmıştı. Kınık Sosyo- Kültürel açıdan spor açısından bölgemizdeki birçok ilçeden çok iyi durumda idi. Elbette Aliağa da sanayi var diyeceksiniz bu gelişim o yüzden kolay oldu deseniz bile Kınık’ta da avantajlı yönler vardı. Bölgenin en verimli toprakları Kınık ta,  tarım Kınık’ta çok iyi durumda tüm bunlara rağmen Kınık maalesef istediği genişlemeyi yapmadı.

Ben kişi olarak iki özelliğe sahibi ilki görsel zekâm çok iyidir bu kişinin sanat yönünün gelişmesi gibi bir şey ben bakmayı ve görmeyi çok iyi bilirim Kınık’ın bu özelliğim sayesinde eksik yönlerini çok iyi görüyorum. İkinci özelliğim adaletli olmamdır kimsenin alın terini kimseye yedirmem. Bu iki özelliğim ve tecrübelerim bilgi birikimim sayesinde ilçeme fazlası ile hizmet edeceğimi çok iyi biliyorum.

Son olarak Kınıklı hemşerilerime vermek istediğim mesaj: ben en verimli yaşımda ve enerjinim yüksek olduğu bir dönemde bu zor göreve talibim. Belki beş sene sonra geç olurdu aynı frekans ve enerjiyi yakalamayabilirdim. Kınık için gece gündüz çalışacağım. İş yaşamımda hep zoru sevdim. Siyasete memuriyetim nedeniyle geç girdim ama İnsanlar 8 saat çalışırken ben 16 saat çalıştım. Yıllardır biriktirdiğim tecrübe ve bilgi birikimimi Kınık ilçemiz doğru yönde gelişmesi ve büyümesi için harcamaya hazırım. Ben Kınıklıyım Kınık için elimi taşın altına koymaya hazırım”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı