No. 54 Steak & Kebap Akmerkez AVM'de Açıldı!

Happy Moon’s Grup, 23 yıllık deneyimini No. 54 Steak & Kebap markası ile taçlandırıyor...

No. 54 Steak & Kebap Akmerkez AVM'de Açıldı!
20 Nisan 2022 - 12:20

Happy Moon’s Grup’tan Yeni Marka!

Yeme-içme sektöründe 23 yılı geride bırakan, Türkiye’nin en büyük zincir restoranlarından Happy Moon’s Grup, menüsüyle diğer markalarından ayrılan yeni markası No. 54 Steak & Kebap’ın kapılarını Akmerkez AVM’de açtı. Et, kebap ve meze çeşitlerinden oluşan menüsüyle ziyaretçilerin büyük beğenisini toplayan No. 54 Steak & Kebap grup çatısı altında, yeni bir segmentte, dördüncü marka olarak yerini aldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu “23 yıldır bu sektörün içindeyiz. Emin adımlarla yol alıyoruz. Et restoranı açmak uzun zamandır planlarımız içindeydi ancak hazır olmayı bekledik. Doğru ekip ile doğru zamanda, doğru bir lokasyonda hizmet vermeye başladık. Yeni markamızı da lezzet, servis ve ambiyansta, her detayı düşünerek tasarladık” dedi.

Happy Moon’s Grup, 23 yıllık deneyimini No. 54 Steak & Kebap markası ile taçlandırıyor. No. 54 Steak & Kebap, grup çatısı altında, yeni bir segmentte, dördüncü marka olarak yerini aldı. Akmerkez AVM’de müşterilerini ağırlamaya başlayan ve ismini Akmerkez AVM’nin kapı numarasından alan No.54 Steak & Kebap menüsü de büyük beğeni topluyor. Yaklaşık 200 metrekare alanda 100 kişi oturuma sahip olan mekân, dekoru ve ambiyansıyla da dikkat çekiyor.

Et, kebap ve meze çeşitlerinin sunulduğu menüde; Şaşlık Burger, Kuzu Kafes ve Dana Asado gibi lezzetler de öne çıkıyor. Dana etlerinin Bandırma’nın nadide çiftliklerinden karkas olarak seçilip dinlendirildikten sonra işlendiği No. 54 Steak & Kebap’da kebapları tamamı kıvırcık kuzu eti kullanılarak özenle hazırlanıyor.

“Segmentinde büyük beğeni toplayacağına inanıyoruz”
Yeni markaları No. 54 Steak & Kebap hakkında açıklamalarda bulunan Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu “23 yıldır bu sektörün içindeyiz. Emin adımlarla yol alıyoruz. Et restoranı açmak uzun zamandır planlarımız içindeydi ancak hazır olmayı bekledik. Doğru ekip ile doğru zamanda, doğru bir lokasyonda hizmete girdiğimizi düşünüyoruz. Yeni markamızı da yemek, servis ve ambiyansta her detayı düşünerek tasarladık. 23 yıllık tecrübemizle kapılarını açtığımız No. 54 Steak & Kebap’ın segmentinde büyük beğeni toplayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

“Seçilmiş lokasyonlarda yatırımlarımıza devam edeceğiz”
“Türkiye’de zincir diyebileceğimiz bir steak ve kebap restoranı fazla sayıda yok” ifadelerini kullanan Aymutlu, “Ağırlıklı olarak hep tek şubeli markalar var. Biz de pazarda o açığı gördük. Biz iyi et servis etmek üzere yola çıktık. Gösterişten uzak, lezzet peşindeyiz. Bu konuya büyük önem veriyoruz. Yeni markamızla da seçilmiş lokasyonlar da yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu