'Müslüm' filmi televizyonda ilk kez beIN MOVIES TURK'te

Vizyona girdiği günden itibaren izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve gişe rekorları kıran Müslüm filmi, 7 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 22:00’de televizyonda ilk kez Digiturk 17 no’lu kanalda yer alan beIN MOVIES TURK ekranlarında. Film aynı zamanda beIN CONNECT’te de yer alacak.

'Müslüm' filmi televizyonda ilk kez beIN MOVIES TURK'te
06 Eylül 2019 - 17:58

Türkiye’nin lider yayın platformu Digiturk, en kaliteli içerikleri izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Vizyona girdiği tarihten itibaren geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve sinemada 6 milyon 480 bin kişi tarafından izlenen ‘Müslüm’ filmi, Digiturk farkıyla televizyonda ilk kez beIN MOVIES TURK ekranlarında izleyiciyle buluşuyor

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses ve eşi Muhterem Nur’un hayat hikayesini anlatan Müslüm filminin yönetmen koltuğunda Ketche ve Can Ulkay oturuyor. Müslüm Gürses’i Timuçin Esen sıra dışı bir oyunculukla canlandırırken, Muhterem Nur rolünde ise Zerrin Tekindor izleyenlerle buluşuyor. Hayranlık uyandıran performanslar sergileyen oyuncu kadrosunda, Güven Kıraç, Erkan Kolçak Köstendil, Altan Erkekli, Ayça Bingöl ve Erkan Can gibi usta isimler de bulunuyor.

Çocuk yaşta, tesadüfen girdiği Adana Halkevi'nde bağlama ustası Limoncu Ali'yle (Erkan Can) tanışan Müslüm Gürses, kendisinden hem müzik bilgisi hem de ilerleyen yaşlarında sık sık hatırlayacağı çok önemli hayat dersleri alır. Limoncu Ali, bir öğretmen olmasının ötesinde çocuk Müslüm'e şefkat gösterir, bir nevi babalık yapar. Daha sonrasında Müslüm, Adana gazinolarından İstanbul’a uzanan, şöhretin zirve yaptığı hikâyede kenara itilmiş kitlelerin en güçlü sesi olur. Müslüm’ün bu uzun yolda, beyaz perdede görüp aşık olduğu hayatının kadınıyla da yolları kesişir…

Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi’nin senaryosunu kaleme aldığı bu duygusal hayat hikayesi, 7 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 22:00’de televizyonda ilk kez Digiturk 17 no’lu kanalda yer alan beIN MOVIES TURK ekranlarında.

Müslüm aynı zamanda beIN CONNECT’te

Film ayrıca, Digiturk’ün belgesel, dizi, film ve spor içeriğini zaman ve mekandan bağımsız olarak internet üzerinden sunan beIN CONNECT uygulamasında izlenebilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu