MASKİ'nin Olağan Genel Kurulu Yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü 2022 yılı 1’nci Olağan Genel Kurulu 2’nci Oturumu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün başkanlığında gerçekleştirildi.

MASKİ'nin Olağan Genel Kurulu Yapıldı
17 Mayıs 2022 - 18:49
MASKİ Genel Müdürlüğü 2022 yılı 1’nci Olağan Genel Kurulu 2’nci Oturumu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün başkanlığında gerçekleştirildi. MASKİ’nin gündem maddeleri mecliste oylanarak kabul edildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün başkanlığında gerçekleştirilen MASKİ’nin 2022 yılı 1’nci Olağan Genel Kurulu 2’nci Oturumunda komisyonlarda görüşülen gündem maddeleri oylandı. MASKİ’nin gündem maddeleri oylanarak meclisten geçti. Başkan Ergün, mecliste alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileyerek, “MASKİ olarak hizmetlerimize dur durak bilmeden daha güzel yatırımları hayata geçirmeye devam edeceğiz. 17 ilçemizde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına her geçen gün proje üretiyoruz. Daha yaşanılabilir bir Manisa yaratmak adına bundan sonraki süreçte de sevdamız olan bu şehrin her zaman hizmetindeyiz” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...