Liv Hospital'in "Hayat Askıda Kalmasın" projesi hayata geçti

Liv Hospital ve Gülmek İyileştirir Derneği ile birlikte tiroid, meme, akciğer ve çocukluk çağı kanserlerine karşı farkındalık oluşturmak için geniş çaplı bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

Liv Hospital'in "Hayat Askıda Kalmasın" projesi hayata geçti
20 Eylül 2023 - 22:05

LİV HOSPITAL “HAYAT ASKIDA KALMASIN” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Liv Hospital ve Gülmek İyileştirir Derneği ile birlikte tiroid, meme, akciğer ve çocukluk çağı kanserlerine karşı farkındalık oluşturmak için geniş çaplı bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. “Hayat Askıda Kalmasın” sosyal sorumluluk projesinde, kanserde erken tanı için yapılan sağlık kontrollerinin önemine dikkat çekmek için birçok iş insanı, sanatçı, sivil toplum kuruluşu yöneticisi ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri gönüllü olarak yer aldı.
 
Dört gün boyunca, kanser hastalığında erken tanının önemine vurgu yapmak için sergilenecek olan fotoğraflarda; İş İnsanı Pelin Ulusoy, Toplum Gönüllüsü Monik İpekel, İş İnsanı Neslişah Yılmaz, Suna Dumankaya, Harun Dumankaya, Betül Gülbahar, Toplum Gönüllüsü Hülya Vurgun Şahbaz, Toplum Gönüllüsü Alev Törüner, Gazeteci Lale Danışman, Güzellik ve Yaşam Koçu Çiğdem Üregen, Oyuncu Derya Baykal, Gülmek İyileştirir Derneği Başkanı Aslı Bastıyalı, İş İnsanı Selim Makzume, Gazeteci Özlem Yılmaz Küçük, Gazeteci Ayşe Arman, Liv Hospital Kurumsal İletişim ve Marka Grup Müdürü Mine Tuduk, İş İnsanı Ebru Kain ve Liv Hospital hekimlerinden Prof. Dr. Erkan Çakır, Uzm. Dr. Dicle Çelik, Prof. Dr. Nurperi Gazioğlu, Prof. Dr. Gülşen Köse, Dr. Öğr. Gör. Emre Çenesiz ve Prof. Dr. Gül Nihal Özdemir, derneğe üye olan ailelerin çocukları ile birlikte yer alıyor. 
20-24 Eylül arasında Vadİstanbul’da yer alacak sergiden elde edilen gelir Hatay’da kurulacak 100. Yıl Köyü Projesi’ne aktarılacak.


Erken teşhis için sağlık kontrolleri

Proje kapsamında troid kanserinde erken teşhis için sağlık kontrolleri yapılacak. Eylül ayında başlayan muayenelerle erken teşhisin önemini vurgulayan Liv Hospital projelerine devam edecek.


“Hem çok paydaşlı hem de çok yönlü”

Gülmek İyileştirir Derneği Başkanı Aslı Bastıyalı: “Liv Hospital ile yaptığımız Hayat Askıda Kalmasın projesi ile hem kanser tanısında erken teşhise dikkat çekip hem de sağlık kontrolleri sunarken bir yandan da askılarımızdaki giysileri, Hayat askıda kalmasın diye Hatay’da yaptığımız 100. Yıl köyü yararına satışa çıkarıyoruz. Hem çok paydaşlı hem de çok yönlü fayda sağlayan bu tip projelerde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”
 

“Düzenli kontrol çok önemli”

Liv Hospital “Hayat Askıda Kalmasın” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında tiroid kanserinde erken teşhis için sağlık kontrolü yapılacak. Toplum sağlığına verdikleri önemden yola çıkarak projeyi başlattıklarını belirten Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti: “Tiroid kanserlerinde düzenli kontrol erken teşhis büyük önem taşıyor. Hedefimiz erken tanının hayat kurtardığı gerçeğine bir kez daha dikkat çekmek” diyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu