KIA'da yazın en serinletici kampanyası devam ediyor: Şimdi al 3 ay sonra öde

Anadolu Grubu şirketlerinden Çelik Motor’un markası KIA, cazip fırsatlarla sunulan 3 ay ödeme ertelemeli kampanyasına devam ediyor.

KIA'da yazın en serinletici kampanyası devam ediyor: Şimdi al 3 ay sonra öde
04 Temmuz 2020 - 11:46

Anadolu Grubu şirketlerinden Çelik Motor’un markası KIA, cazip fırsatlarla sunulan 3 ay ödeme ertelemeli kampanyasına devam ediyor. ‘Şimdi Al Ekim’de Öde’ kampanyası kapsamında, Sportage, XCeed, Ceed ve Niro’da 70 bin TL’ye, Picanto’da 40 bin TL’ye 18 ay taksit ve yüzde 0,69 faiz avantajı sunan KIA; Stonic ve Rio modellerini ise 50 bin TL’ye 18 ay yüzde 0,69 faiz fırsatıyla satışa sunuyor. KOBİ’lerin hayatını kolaylaştıran Bongo ise 40 bin TL’ye yüzde 0 faizle 12 ay taksit imkanı ile Bongo'lu olmak isteyenleri bekliyor.

Temmuz ayına fırsatlarla başlayan KIA “Şimdi al 3 ay sonra öde” kampanyasına devam ediyor. KIA’nın en çok tercih edilen modellerinin yer aldığı kampanya çerçevesinde otomobil tutkunları yaza yeni bir araç sahibi olarak girecek ve üç ay sonra ödeme fırsatından yararlanabilecek.

Yazın KIA’lı ol, ödemesi sonbaharda başlasın!
KIA’nın temmuz ayına özel olarak hazırladığı kampanya çerçevesinde, geleneksel SUV modellerine yeni bir soluk getiren, daha kompakt ve sportif çizgilere sahip XCeed, amiral gemisi Sportage, modern tasarımı ve rekabetçi yakıt tüketimiyle fark yaratan Ceed ve Hibrit SUV sınıfının en cazibeli tasarımına sahip Niro’da temmuz sonuna kadar 70.000 TL’ye 18 ay boyunca % 0,69 faiz fırsatı sunuluyor.

A segmentinde tasarımı, sınıfının üstünde iç hacmi, otomatik şanzıman seçeneğiyle dikkat çeken Picanto 40 bin TL’ye 18 ay %0,69; B SUV segmentinde fark yaratan tarzıyla Stonic ve dinamik tasarımı ve boyutlarıyla sınıfının önde gelen araçlarından olan Rio 50 bin TL’ye 18 ay boyunca %0,69 faiz fırsatı ile yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler için seçenekler arasında.

Geniş ve uzun tasarımıyla yük taşımada KOBİ’lerin hayatını kolaylaştıran Bongo ise, temmuz sonuna kadar 40 bin TL’ye 12 ay boyunca yüzde 0 faizle yükünü hafifletmek isteyenleri KIA yetkili satıcılarında bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"