İzmir Özel Sağlık Hastanesi'nde Dünya Standartlarında Tüp Bebek Tedavisi

Özel Sağlık Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, son teknoloji tanı ve tedavi yöntemleriyle bebek sahibi olmak isteyenlere güvenli bir adres sunuyor.

İzmir Özel Sağlık Hastanesi'nde Dünya Standartlarında Tüp Bebek Tedavisi
02 Mayıs 2023 - 14:31

Özel Sağlık Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Son Teknolojiyle Hizmet Veriyor

Bir yıllık hazırlık sürecinin ardından Ocak ayında hizmet vermeye başlayan Özel Sağlık Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, son teknoloji tanı ve tedavi yöntemleriyle bebek sahibi olmak isteyenlere güvenli bir adres sunuyor.

Tüp Bebek Merkezi Embriyoloji ve Androloji Laboratuvarı Direktörü Handan Şendağ, İzmir’de birçok insan için önemli bir hatırası olan ve Gözde Sağlık Grubu bünyesinde yeniden hizmet vermeye başlayan Özel Sağlık Hastanesi'nde deneyimli bir ekibi buluşturduklarını dile getirdi.

Şendağ, “Tüp Bebek ve Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Hakan Kadirağa, Op. Dr. Zercan Kalı, Op. Dr. Tarık Göksel Gül ve Op. Dr. Özlem Soyutemizgül'ün yer aldığı deneyimli ve uzman bir kadroyla hizmet veriyoruz. Yeni bir merkez olduğumuz için son teknolojiye sahip laboratuvarımızda detaylı tanı ve tedavi hizmetleri de sunuyoruz. Bir tüp bebek merkezinde olması gereken laboratuvar, cerrahi ve diğer tedavi süreçlerini ekip olarak başarıyla sürdürüyoruz” diye konuştu.


İZMİR'E YENİ BİR TÜP BEBEK MERKEZİ

İzmir’e yeni bir tüp bebek merkezi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Tüp Bebek ve Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Hakan Kadirağa da,

Tüp bebek merkezimizde her ebeveyn adayının tıbbi öyküsünün, fiziki ve duygusal ihtiyaçlarının farklı olduğunu göz önünde bulundurarak kişiye özel tedavi planlaması yapıyoruz. Hastalarımız için uygun olmayan veya başarı olasılığı düşük olabilecek süreçlerden arındırılmış ve doğru şekillendirilmiş bir tedavi planı oluşturuyoruz. Tedavi sürecinin her adımında anne ve baba adaylarını detaylı şekilde bilgilendirmeyi önemsiyoruz.

Tedavi sürecinde alanında öncü doktor ve sağlık personellerin yanı sıra; gelişmiş laboratuvar ve modern ameliyathanelerimizle dünya standartlarında hizmet sunuyoruz. Merkezimiz bünyesinde yumurta dölleme, sperm ve yumurta dondurma, mikroenjeksiyon tedavisi, tüp bebek genetik testi ve PRP tedavisi gibi uygulamalarla sağlıklı bebekleri ebeveynlerine kavuşturmak için hizmet sunuyoruz” diye konuştu.


CERRAHİ MÜDAHALELER DE YAPILIYOR

Tanı ve tedavi süreçleri hakkında bilgi veren Kadirağa, “Gebeliğe giden yolda başarı şansını artırabilmek için kişiye özel cerrahi müdahaleler de yapıyoruz. Laparoskopi ve Histereskopi yöntemlerinin yanı sıra; tüm dünyada kabul gören en son teknoloji olan Robotik Cerrahi yöntemiyle de hastalarımızı sağlığına kavuşturuyoruz. Tedaviye başladıktan 3 hafta sonrasında gebelik haberinin alınması da mümkün oluyor. İzmir'in en eski ve köklü geçmişe sahip hastanesindeki en yeni Tüp Bebek merkezi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem teknolojik altyapımız ve laboratuvarlarımız hem de kadro itibariyle Ege Bölgesi’nde Tüp Bebek konusunda sayılı merkezler arasında yer alıyoruz” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"