İzmir'in yeni nesil kahvaltı salonu HT Reçel açıldı

Modernizm, hijyen, doğa ve lezzet bir arada ...

İzmir'in yeni nesil kahvaltı salonu HT Reçel açıldı
16 Haziran 2020 - 17:24

Yeni nesil kahvaltı mekanları arasına hızlı bir giriş yapan HT Reçel Kahvaltı Salonu partneri ve en büyük destekçisi HT Şarküteri Doğal Ürünler’in Ege Bölgesi’nin en özel ve saklı kalmış lezzetlerini İzmirlilere sunuyor. İşletme sahibi Haydar Topaç, “En iyisi olmak için” yola çıktıklarını belirtiyor.

Hazırlıkları bahar aylarında açılacak şekilde tamamlanan ancak küresel salgın nedeniyle geçtiğimiz hafta kurallara uyularak büyük bir titizlikle açılan HT Reçel Kahvaltı Salonu ve HT Şarküteri Doğal Ürünler, yeni normale uygun iç dizaynı ve tüm tedbirlerin alındığı ailece huzurlu ve mutlu anların yaşanacağı bir mekan olarak hizmet vermeye başladı. Açılışına CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko ve Tacettin Bayır’ın yanı sıra CHP yöneticileri ve bürokratların katıldığı mekanları ilk ziyaretçilerine tanıtan İzmir Menderesli girişimci, işletme sahibi Haydar Topaç, İzmir’in en özel lezzetlerini şarküteri ve kahvaltı salonunda müşterileri ile buluşturacaklarının bilgisini verdi.

LEZZET VE DOĞA BİRARADA

Küresel salgın nedeniyle ağır ekonomik koşullara rağmen İzmirlilerin güzel ‘anılar’ biriktirmesi için hedeflerinden vazgeçmediğini vurgulayan Topaç, “Her koşula rağmen bu özel mekanı ve şarküteri dükkanımızı açtık. İzmir ve Türkiye ekonomisine bir katkı sağlayacaksak ne mutlu bize. Biz her zaman üretmek ve halkımıza hizmet için çalışan bir ekibiz. Güzel, temiz, modern ve doğa ile başbaşa bir aile kahvaltı salonu açtık. Şarküterimizde de yöremizin doğal ürünleri ile Türkiye’nin en iyi markalarını sunuyoruz. Müşterilerimiz kahvaltıda tadıp beğendikleri ürünleri burada bulabilecek. Biz umutlu ve heyecanlıyız, en iyisi olmak için yola çıktık ve kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Herkesi bu güzel manzaranın tadını güzel ve doğal lezzetlerle birlikte çıkarmak için bekleriz” dedi.

Menderes-Selçuk-Kuşadası yolu üzerinde yer alan modern ve hijyenik bir ortamda pandemiye karşı tüm önlemlerin alındığı bir şekilde hizmet sunan yeni nesil mekanın doğa manzaralı bahçesi ailenizle uzun haftasonu kahvaltılarınız için tüm detayların düşünüldüğü çok özel bir alan olarak daha ilk haftasında lezzet ustalarından tam not aldı. Bu güzel tatları tatmak ve ailenizle güzel anılar biriktirmek için siz de rotanızı Menderes-Selçuk-Kuşadası yoluna çevirip Sancaklı Mahallesi Claros Bulvarı üzerindeki bu özel mekanda keyifli ve huzurlu zaman geçirebilirsiniz. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...