İzmir Akdeniz Akademisi'nden yeni etkinlik dizisi: Denizin Etrafından

İzmir Akdeniz Akademisi, “Denizin Etrafından” başlıklı etkinlik dizisi kapsamında ayda bir kez sanatseverleri müzikomanların Akdenizli çalma listesi eşliğinde buluşturacak.

İzmir Akdeniz Akademisi'nden yeni etkinlik dizisi: Denizin Etrafından
24 Ekim 2023 - 23:39
İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İzmir Akdeniz Akademisi, “Denizin Etrafından” başlıklı etkinlik dizisi kapsamında ayda bir kez salı günleri sanatseverleri müzikomanların Akdenizli çalma listesi eşliğinde buluşturuyor. Akademi ilk olarak 24 Kasım’da Teoman Gürgan’ı ağırlayacak.

İzmir Akdeniz Akademisi, “Denizin Etrafından” başlıklı etkinlik dizisi kapsamında ayda bir kez sanatseverleri müzikomanların Akdenizli çalma listesi eşliğinde buluşturacak. Akdeniz’in kültürel zenginliğini oluşturan şarkıları birlikte dinlemeyi ve hatırlamayı, Akdeniz kültürünün önemli bir parçası olan eğlenme kültürünü birlikte yaşamayı ve çoğaltmayı amaçlayan etkinlik her salı düzenlenecek. Akademi’nin ilk konuğu Teoman Gürgan, 24 Ekim Salı günü saat 19.00’da Akdenizli müzik seçkisini paylaşacak. 28 Kasım Salı günü Sarp Keskiner, 19 Aralık Salı günü Steph Gallia programa konuk olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı