İçişleri Bakanlığı'na"KAAN Mobil" teşekkürü

Özel Güvenlik sektörü yeni uygulamadan memnun!..

İçişleri Bakanlığı'na"KAAN Mobil" teşekkürü
30 Kasım 2021 - 10:08
Özel Güvenlik Hizmetleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Gökhan Arıkan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı’nın geliştirdiği “Genel Kolluk Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi” kapsamında hayata geçirilen KAAN Mobil Uygulaması için teşekkür etti. Arıkan, projeye katkı koyan ve uygulanmasını sağlayan İçişleri Bakanlığı’na, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ve Özel Güvenlik Daire Başkanlığı’na minnettar olduklarını söyledi.

Özel güvenlik görevlilerinin genel kolluk kuvvetleri ile etkili iletişimi, etkin işbirliği ve koordinasyonun sağlaması amacıyla Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından “Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi”nin hayata geçirildiğini hatırlatan Arıkan, bu kapsamda devreye alınan KAAN mobil uygulamasının büyük bir yarar sağladığını söyledi.

“Hizmet kalitesi arttı”
Bu proje ile özel güvenlik görevlilerinin görev yaptıkları Kamu Hastaneleri, Eğitim Kurumları, Havalimanları, Alışveriş Merkezleri, Park ve Bahçeler ile Toplu Taşıma Alanları başta olmak üzere görev yapılan tüm alanlarda etkin, verimli, sürdürülebilir, ölçülebilir ve denetlenebilir güvenlik hizmeti sunularak hizmet kalitesinin artırılmasının amaçlandığına dikkat çeken Arıkan, “Bu projede özel güvenlik ile genel kolluğun iletişimi ve bu iletişimin hızı son derece hayatiydi. Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Dairesi Başkanlığı bünyesinde “KAAN EGM Mobil Uygulaması”ile bu iletişim son derece hızlı hale geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı’nın bilgi ve deneyimini katarak kurguladığı ve hayata geçirdiği proje için minnettarız. Bu projeyi sektörümüzün globalleşmesi için büyük bir destek olarak görüyoruz. Bu projeyi hazırlayan, emeği geçen ve bu uygulamayı geliştiren tüm kurumlara teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

“Güvenlikte hızlı müdahale hayatidir”
Ülke genelinde aktif olarak çalışan tüm özel güvenlik görevlileri “KAAN EGM Mobil Uygulaması”nı cep telefonlarına mobil marketlerden (AppStore, Google Play) ücretsiz olarak indirebildiklerini hatırlatan Özel Güvenlik Hizmetleri Derneği Başkanı Arıkan, “Bu uygulama sayesinde özel güvenlik görevlilerinin gerçekleştirdikleri bildirimler etkin bir biçimde Genel Kolluk tarafından değerlendirilebilecek ve bu bildirimlere karşı en kısa zamanda yanıt verilerek gerekli müdahaleler yapılabilecektir. Güvenliğin kalbi hızlı müdahaledir ve uygulama ile bu sağlanmış oldu” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu