Gülben Ergen, Kıbrıs'ı salladı

GÜLBEN ERGEN KIBRIS’I COŞTURDU

Gülben Ergen, Kıbrıs'ı salladı
27 Ocak 2019 - 13:00

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Kıbrıs Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle buluştu. Muhteşem sesi ve yorumuyla gönüllerde taht kuran Ergen, şıklığıyla da göz kamaştırdı.
'İnfilak' adlı şarkısıyla gündeme bomba gibi oturan Gülben Ergen, müzik hayatıyla ilgili şunları söyledi: “İnfilak şarkısı çok güzel bir şarkı. Radyoda ve sosyal medyada duyduğum zaman ben de çok mutlu oluyorum. Son zamanlarda çok beğendiğim bir şarkı da Mabel Matiz’in şarkısı. Çok etkilendim. İnfilak için herkese teşekkür ederim. En büyük teşekkürüm Sezen Aksu’ya. Yeni parçaları da çok seveceğinize inanıyorum; Serkan Kaya, İntizar ve yine Sezen Aksu parçaları yer alacak.”

Sevilen sanatçı Gülben Ergen, 14 Şubat'la ilgili çocuklarıyla geçen diyaloğunu şöyle anlattı: “Çocuklara dedim ki 14 şubatta ne yapalım. Çocuklarım da konunun onlarla ilgisi olmadığını söyleyince ben de o tarihe konser aldım. Bence sevgililer günüyle ilgili sevginin sadece o günde hazırlanmaması gerekiyor, anneler günü ve babalar günü için de aynı şeyi söylüyorum. 14 şubat'ta Gaziantep ve Kayseri'de konserde olacağım. Anadolu'da olmak ve oradaki dinleyiciye ulaşmak beni mutlu ediyor.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"