Folie'de hafta sonu partisi

Eğlencesi, menüsü ve ambiansıyla marin rüzgarının hissedileceği partiye, tekneyle gelenleri özel sürprizler bekliyor...

Folie'de hafta sonu partisi
19 Temmuz 2021 - 13:14

Bodrum Haremtan Koyu’nda açılan Folie Restaurant & Sea, denizin üzerindeki geniş güneşlenme platformu, hem damağa hem göze hitap eden deniz ürünleri, şık ambiyansı ve günden akşama uzanan eğlence tarzı ile “beach club” anlayışını yepyeni bir boyuta taşıdı. 

METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un içinde yer alan, canlı bir atmosferde kabaret tarzı eğlence anlayışını da beraberinde getire Folie, 23-24 Temmuz’da iki gün boyunca gündüz partilerine ev sahipliği yapacak. Eğlencesi, menüsü ve ambiansıyla marin rüzgarının hissedileceği partiye, tekneyle gelenleri özel sürprizler bekliyor. 

METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un içinde geçtiğimiz ay açılan Folie Restaurant & Sea, alışılmış “beach club” kavramını değiştirerek deniz kenarında geçirilecek günü sabahtan günbatımına dek, bütünüyle yeniden tanımlıyor.

Haremtan Koyu’nda, denizin kıyısında, açıkhavada geniş bir platforma yayılan, restoran bölümünde ise Akdenizli bir menü sunan Folie, Bodrum’a yepyeni bir eğlence deneyimi de getiriyor. 23 ve 24 Temmuz’da öğle yemeğinde Folie’de olan konuklar, güneşin battığı saatlere kadar, marin temalı partide eğlenceye de doyacak. DJ Javi ‘nin yanı sıra saksafon ve tumba eşliğinde yapılan canlı müziğe, uluslararası dansçılar eşlik edecek. 

Tıpkı içinde konumlandığı METT Bodrum gibi telaşsız hizmet stili, gün boyu canlı müzik ve DJ performansları, eğlenceli ortamı ve tadı damaklarda kalan lezzetleri ile deniz kıyısındaki ideal bir tatil günü sunan Folie, 23-24 Temmuz tarihlerinde tekne ile denizden gelen konuklarına ise, ayrı birer sürpriz hazırlıyor!

Folie Restaurant & Sea, sabah 10.00 akşam 20.30 arası hizmet veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...