Farhana Bodi diş tedavisi için İstanbul'u tercih etti

Netflix’in Dubai Bling adlı reality şovunun yıldızı Farhana Bodi diş tedavisi için İstanbul’u tercih edenler arasında yerini aldı.

Farhana Bodi diş tedavisi için İstanbul'u tercih etti
02 Aralık 2022 - 15:16

Ünlü oyuncu diş tedavisi için Türkiye’yi tercih etti

Hem sosyal hayatta hem iş hayatında kusursuz bir gülüş insanların ilk izlenimi için büyük önem taşıyor. Türk doktorların başarılı müdahaleleriyle diş bakım ve diş estetiği konusunda yurt dışından da birçok hasta Türkiye’yi tercih ediyor. Son olarak Netflix’in Dubai Bling adlı reality şovunun yıldızı Farhana Bodi diş tedavisi için İstanbul’u tercih edenler arasında yerini aldı.

Türkiye’de tedavi görmek isteyen hasta sayıları gün geçtikçe artıyor. Yurt dışı hastalarının arasında Türkiye’ye tedavi için gelen ünlü isimler de yer alıyor. Ünlü şarkıcı Akon geçtiğimiz aylarda saç ekimi için Türkiye’yi tercih etmişti. Şimdi de dünyada milyonlarca kez izlenen Netflix’in Dubai Bling adlı reality şovunun ünlü yıldızı Farhana Bodi diş tedavisi için İstanbul’u tercih edenler arasında yerini aldı. Türkiye’de diş tedavisine gelen oyuncu, “Türkiye’yi çok seviyorum, buradaki doktorlara çok güveniyorum. Diş tedavim için Türkiye’yi tercih ettim. Dostlarıma ve arkadaşlarıma da Türkiye’de tedavi olmalarını tavsiye edeceğim” şeklinde konuştu.


“Türkiye sağlık turizminin getirisi 1 milyon 603 bin 479 dolar”

Türkiye’nin ardından dünya çapında da başarılara imza attıklarını dile getiren Diş Hekimi Ömer Ekiz, “Yüzde 100 hasta memnuniyeti odaklı, mesleki etik anlayışımızdan ödün vermeden sadece bilime odaklı kişiye özel sağlık hizmeti veriyoruz. Yabancılar artık sadece fiyat anlamında değil, kaliteli ve iyi sağlık hizmeti almak için ülkemize akın ediyor. Türkiye’deki yabancı hastaların artış göstermesinden dolayı çok mutluyuz. 2022 yılının ilk 3 çeyreğindeki veriler Türkiye’de sağlık turizminin önemli bir sıçrayış yaptığını gösteriyor. Türk hekimleri olarak ülkemize bu katkıyı sağladığımız için çok gururluyuz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"