Elçin Tün Eğitim Kurumları Yeterlilik Sınavına Yoğun İlgi

Elçin Tün Eğitim Kurumları Yeterlilik Sınavı 5-6 Ocak ve 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde 4 günde toplam 8 seans halinde yapıldı. Sınav oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Elçin Tün Eğitim Kurumları Yeterlilik Sınavına Yoğun İlgi
16 Ocak 2019 - 12:07

Gaziemir’de bulunan Elçin Tün Eğitim Kurumları’nda gerçekleşen sınava binlerce öğrenci katıldı. Sınav hakkında bilgiler veren Elçin Tün Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Elçin Tün, ”Aynı zekada ve yetenekte öğrencilerin bir arada eğitim görmesi onların hem başarılarını hem de motivasyonlarını artırır.” dedi.

Elçin Tün, ana hedeflerinin gelecek hayallerini bilim ve bilişsel bilgi üzerine kurmuş çocukların sosyal hayat ve yaşam biçimini yine aynı şekilde kurmuş öğretmenlerle buluşturmak olduğunu söyledi.

OKULUMUZ TAMAMEN AKADEMİK BİR ALTYAPIYA DAYANMAKTADIR

Tün, “Öğrencilerimize katmak istediğimiz geleceğin insanları olarak dogmadan uzak, araştırmacı, bilimsel ve entellektüel bir zekaya sahip olmalarını sağlamaktır. Okulumuz tamamen akademik bir altyapıya dayanmaktadır. Hayata bakış açısı bu yönde olan tüm öğrencilerimize çok özel hazırlanmış yeterlilik sınavımızı gerçekleştirdik.” şeklinde konuştu.

EĞİTİM HAYATLARINI DÜZENLEYİCİ ÖNGÖRÜLERDE BULUNUYORUZ

Sınava katılan velilere de bilgiler verdiklerini aktaran Tün, ”Çocuklarımızın yeterliliklerini ve eksikliklerini ölçtüğümüz sınavımızda velilerimize konuyla ilgili bilgiler veriyoruz. Eğitim hayatlarını düzenleyici öngörülerde bulunuyoruz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu