EBSOV Kadınlar Birliği üyeleri bir araya geldi

1999 yılında, EBSO Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri eşleri tarafından kurulan EBSOV Kadınlar Birliği, İpek Özçelik’in yeni dönem başkanı seçilmesinin ardından ilk kez bir araya geldi...

EBSOV Kadınlar Birliği üyeleri bir araya geldi
08 Ekim 2018 - 14:21

EBSOV Kadınlar Birliği, bölgede örnek teşkil eden organizasyonlara imza atarken kültür, sanat ve sosyal sorumluluk projelerinide hız kesmeden sürdürüyor.

EBSOV Kadınlar Birliği, her yıl yaklaşık 500 bursiyer ve ihtiyaç duyulan bölgelerde kurulan EBSO okullarına maddi ve manevi kaynak yaratmak için faaliyetlerde bulunmaya da devam ediyor.

Tüm bu yardım çalışmalarının yanı sıra hem kendi kişisel gelişimleri için hem de toplumu bilinçlendirmek adına çeşitli etkinlikler düzenleyen Kadınlar Birliği, İpek Özçelik başkanlığında, Handan Atılgan ve Öznur Küçükbayraktar’ın Başkan Yardımcılıkları ile daha çok kişiye dokunmak için kolları sıvamış görünüyor.

“EBSO Vakfı olarak, “en iyi yatırım, geleceğe olan yatırımdır” inancı içerisinde, eğitim ve öğretim alanında verdiğimiz burs çalışmalarımızı daha da geniş kitlelere ulaştırmak çabasındayız” diyen Başkan İpek Özçelik, “Vakfımız, Ege Bölgesi Sanayi Odası’ndan, Odamız öncülüğünde kurulmuş bulunan Organize Sanayi Bölgelerinden, sanayicilerimizden ve gönüllülerimizden aldığı  güç ve destekle, bölge sanayisinin, bölge insanlarımızın gelişmesi, eğitim alanında yaşanan  sorunların belirlenmesi ve çözümüyle ilgili her konuda katkı vermeye gayret etmektedir. Eğitilmiş insan gücüne yapabildiğimiz destekle ülkemizin gelişimine bir nebze olsun katkıda bulunabilmek bizleri memnun etmektedir. Vakfımızın bu sosyal sorumluluğunu yerine getirmesi, şüphesiz ki üyelerimizin hiçbir zaman esirgemedikleri ilgi ve desteklerine bağlı bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emniyet kemeri arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
Emniyet kemeri arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?