Büyükbelen'e MASKİ'den 15 Milyon TL Yatırım

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu yatırımlar ile yılların sorunlarına son veriyor.

Büyükbelen'e MASKİ'den 15 Milyon TL Yatırım
21 Ağustos 2020 - 14:09
MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Büyükbelen Mahallesinde 15 milyon TL’lik yatırıma hayat verdi. Bu kapsamda mahallede 59 kilometrelik kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Altyapı çalışmalarının ardından mahallede başlayan 110 bin metrekarelik üstyapı işi de devam ediyor. Mahalle muhtarı Etem İşler de, yapılan işlerin çok güzel olduğunu söyleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu yatırımlar ile yılların sorunlarına son veriyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen Mahallesinde 28 kilometre kanalizasyon, 27 kilometre içme suyu, 4 kilometre de yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Hayata geçirilen çalışma ile vatandaşlar uzun yıllar kullanacakları altyapıya kavuştu. Mahalleye sadece MASKİ olarak 15 milyon TL yatırım yapıldı.

110 bin metrekare üstyapı
MASKİ, Büyükbelen’de altyapı çalışmalarının ardından başladığı 110 bin metrekarelik üstyapı işine de tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı çalışması yürütülen yerleşim yerlerinin üstyapısını da sağlıklı bir yapıya kavuşturan MASKİ, Büyükbelen’i de güzelleştiriyor. Bu kapsamda, mahallede yürütülen çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu, MASKİ İlçe Şefi Kerim Ali Oruç Orhan da yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Etem İşler de incelemede hazır bulundu.

“On numara bir çalışma yapılıyor”
Mahalle Muhtarı Etme İşler de, yapılan çalışmaların çok güzel olduğunu söyleyerek, “Önce sağlıklı altyapıya kavuştuk. Şimdi üstyapımız muhteşeme bir görünüme kavuşuyor. On numara bir çalışma yapılıyor. Hizmetlerden memnun olmamak elde değil. Sağ olsun MASKİ bir dediğimizi iki etmiyor. Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...