Atasun Optik bir kez daha "Echo Awards Ödülü"nün sahibi oldu

Marketing Türkiye’nin pazarlama ve e-ticaret konusunda önde gelen araştırma şirketlerinden AKADEMETRE iş birliğiyle gerçekleştirdiği ECHO Awards’ta Atasun Optik, bu sene de güneş gözlüğü kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Atasun Optik bir kez daha "Echo Awards Ödülü"nün sahibi oldu
03 Haziran 2023 - 23:07

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen ve e-ticaretin en iyi markalarının halk jürisi tarafından belirlendiği ECHO Awards ödüllerinde, Atasun Optik bu sene de “Güneş Gözlüğü” kategorisinin birincisi oldu. 

Marketing Türkiye’nin pazarlama ve e-ticaret konusunda önde gelen araştırma şirketlerinden AKADEMETRE iş birliğiyle gerçekleştirdiği ECHO Awards’ta Atasun Optik, bu sene de güneş gözlüğü kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Nihai tüketicilerden oluşan 1.200 kişilik halk jürisinin e-ticaret alanında sektör ve süreç bazlı değerlendirmeleri sonucunda Atasun Optik’in başarısı bir kez daha tescillendi. 

Sanal deneme ve görsel arama özellikleri gibi tüketicilerin alışveriş deneyimini kolaylaştıran ve farklılaştıran projelere odaklandıklarını belirten Atasun Optik Pazarlama ve E-Ticaret Direktörü Erdem Altay, "Müşterilerimizin karar sürecinde, geniş bir ürün seçkisi arasından seçim yapmalarını kolaylaştırırken, zamandan da tasarruf etmelerini sağlıyoruz. Müşteri deneyimini dijital platformlarımızda da her zaman üst seviyede tutmak en önemli önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bizi bir kez daha bu ödülle gururlandıran tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek Atasun Optik’in online satış kanallarındaki deneyim odaklı bakış açısına dikkat çekti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"