Akasya'da Müzik Şöleni: SELİN Sahnedeydi!

Akasya Alışveriş Merkezi'nin 10. yıl dönümünü kutlayan konserler serisi tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam sahneye çıkan genç popüler isim SELİN, enerjisi ve güzelliğiyle Akasya misafirlerini büyüledi.

Akasya'da Müzik Şöleni: SELİN Sahnedeydi!
23 Mayıs 2024 - 10:27

Akasya 10. yıl konserleri, SELİN ile şenlendi

Akasya Alışveriş Merkezi’nin 10’uncu Yıl Konserleri, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Akasya misafirlerini 10’uncu yıl coşkusuna ortak eden konserler serisinde sahne dün akşam SELİN’indi. Misafirler, pop müziğin genç ismi SELİN ile müziğe doydukları eğlenceli anlar yaşadı.


Akiş GYO A.Ş. yatırımı olan Akasya Alışveriş Merkezi, Mayıs ayını düzenlediği konser serisiyle eğlence ve müzikle doldurmaya devam ediyor.

Ücretsiz olarak gerçekleşen konserlerin ev sahibi Bora Öztoprak, sahnesini 17 Mayıs’ta Elif Doğan ile paylaştı. 18 Mayıs’ta Öztoprak’ın sahnesine konuk olan Hande Subaşı ve Sitare Akbaş, seslendirdiği şarkılarla kulakların pasını silerken güzellikleriyle de Akasya misafirlerini mest etti. 21 Mayıs akşamı da pop müziğin efsane gruplarından Grup Gündoğarken, dillere pelesenk olmuş şarkılarıyla müzik ziyafeti yaşattı. 10’uncu yıl gururunu misafirleriyle beraber kutlayan Akasya’da dün akşam SELİN sahne aldı.


Enerjisi ve güzelliğiyle tam not aldı

Sahnesinde “Yalancı Bahar” ve “Farkında Değildin” gibi hit olmuş şarkıları seslendiren başarılı sanatçı, enerjisi ve güzelliğiyle Akasya misafirlerinden tam not aldı. SELİN, konserinin ardından şöyle konuştu: “Hayranlarımla bir araya gelmek benim için her zaman heyecan verici olmuştur. Bugün burada Akasya Alışveriş Merkezi’nin 10. yıl kutlamaları kapsamında sahne almaktan dolayı da son derece mutluyum. Misafirlerimizin coşkusu ve konsere gösterdiği ilgi büyüktü. Bu organizasyon için başta misafirlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” 


Finali Candan Erçetin yapacak

Kapanışını 26 Mayıs’ta Candan Erçetin’in yapacağı 10. yıl konserleri, bu akşam Bora Öztoprak & Özer Atik–Duygu Soylu, yarın akşam Bora Öztoprak & Eda Baba, 25 Mayıs’ta ise Bora Öztoprak & Ebru Cündübeyoğlu konseriyle devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükşehir Meclisi'nde Oy Birliğiyle Kabul Edildi: İzmir Gazze ile kardeş kent olacak!
Büyükşehir Meclisi’nde Oy Birliğiyle Kabul Edildi: İzmir Gazze...
Başkan Tugay: Yasalara Uymak Zorundayız!
Başkan Tugay: Yasalara Uymak Zorundayız!