Ayşegül Aldinç ile Yeni Yıl Gecesi Müzik Ziyafet

Fairmont Quasar İstanbul, pop müziğinin en sevilen isimlerinden Ayşegül Aldinç ile misafirlerine müzik dolu bir yeni yıl gecesi yaşatmaya hazırlanıyor...

Ayşegül Aldinç ile Yeni Yıl Gecesi Müzik Ziyafet
16 Aralık 2019 - 12:56

Fairmont Quasar İstanbul, yeni yılı coşkulu bir şekilde deneyimlemenizi sağlayacak bir program ile yeni yıl ruhunu şehrin kalbinde yaşatıyor. Müzik kariyerinde imza attığı başarılarla tanıdığımız, Türkçe pop’un en sevilen ve zamansız sanatçılarından biri olan Ayşegül Aldinç, yılbaşı akşamı Fairmont Quasar İstanbul’da sahne alacak.

Ayşegül Aldinç ve Garo Mafyan & Turbulence Orkestrası’ndan müzik ziyafeti

Başarılı performanslarıyla Türk pop müziğinin en önemli yorumcularından Ayşegül Aldinç ile Garo Mafyan & Turbulence Orkestrası 31 Aralık'ta Fairmont Quasar İstanbul, Luna Balo Salonu’nda sahne alacak. Aldinç, lüksü ve sanatı, dış mimariden iç mekan tasarımlarına kadar çarpıcı şekilde bir arada sunan Fairmont Quasar İstanbul’un eşsiz atmosferinde, hem kendi şarkıları hem de sevilen parçalara getireceği yorumla unutulmaz bir geceye imza atacak. Luna Balo Salonu’ndaki 31 Aralık gecesi yeni yıl programı 19:30-20:30 saatleri arasında fuaye alanında kokteyl ile başlayacak.

Yeni yıl gecesinin seçkin menüsünde kaz ciğeri, ördek konfit, trüflü karnabahar püresi eşliğinde istiridye mantarlı bonfile, yılbaşı küresi tatlısı gibi çok özel lezzetler yer alıyor. Bu ışıltılı yeni yıl eğlencesinin kişi başı fiyatları limitsiz yerli içki ve after party girişi dahil olmak üzere 899TL ile 1599TL arasında değişiyor.

Rezervasyon için 0212 403 85 00, Fairmont Quasar İstanbul

Email: [email protected]

FAIRMONT HOTELS & RESORTS:

Yüz yılı aşkın bir otelcilik mirası bulunan Fairmont Hotels& Resorts, tüm dünyada konuklarına unutulmaz seyahat deneyimleri, düşünceli ve özenli hizmet ve eşsiz lüks oteller sunarak, gittikleri destinasyonu en gerçek haliyle deneyimlemeleri için çalışıyor. Tüm Fairmont otelleri, yerel öğelerden esinlenen restoranları, bar ve lounge’larının yanı sıra farklı tasarım ve iç mekanlarıyla da içinde bulundukları kentin enerjisini, kültürünü ve tarihini yansıtmayı hedefliyor. “Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont markasının, 80’in üzerinde oteli ve devam eden projeleri bulunuyor. Grupta, dünyanın ikonik otellerinden New York’daki The Plaza, Londra’daki The Savoy, Dubai’deki Fairmont The Palm, Şangay’daki Fairmont Peace Hotel ve San Francisco Fairmont gibi yapılar da bulunuyor.

fairmont.com/İstanbul

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...