Yaşam Haklarını Destekleme Derneği'nden "Tanıtım Konseri"

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi(EÜ) Devlet Türk Musikisi Konservatuarı’nın katkılarıyla “Yaşam Haklarını Destekleme Derneği” tanıtım konseri yapılacak. Konserde, Türk Sanat Müziği Anasanat Dalı Öğretim Görevlisi Barış Doğan, sevilen eserleri seslendirecek. EÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konser, 28 Şubat Perşembe günü saat 20.30’da başlayacak.

Yaşam Haklarını Destekleme Derneği'nden "Tanıtım Konseri"
09 Şubat 2019 - 01:14

EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Didem Taştabanoğlu’nun sunumunu yapacağı konserin müzik direktörlüğünü ise Türk Halk Müziği Anasanat Dalı Öğretim Görevlisi Salih Sütoğlu üstlenecek.

Konserde, Ergün Karadağ, Seher Erkan, Beril Çakmakoğlu, Nurdan Tezel, Maruf Alaskan, Hakkı Balamir, Onurcan Kaya, Seray Kantarcı, Nesem Yenipınar, Derya Tansu, Buket Tüzün, Eren Mert İlbey, Ömer Savur ve Güneri Avcı gibi sanatçılar da yer alacak.

Yaşam Haklarını Destekleme Derneği; toplumdaki her bireyin, dayanağını Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’ndan, ulusal ve uluslararası mevzuatlardan alan yaşam hakkının korunmasına ve bu konudaki ihlallerin çözüme kavuşabilmesine katkı sağlamayı amaç edinen bir sivil toplum kuruluşu.  Dernek; çocuk, genç, engelli ve kadınların haklarının korunmasına yönelik pek çok sosyal çalışma yaparak sorunların araştırılmasına ve çözüm üretilmesine destek veriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özel, Uşak'ta konuştu: "Müzakereyle Kazanamıyorsak Mücadeleyle Kazanırız"
CHP lideri Özel, Uşak'ta konuştu: “Müzakereyle Kazanamıyorsak...
İzmir'de Kırsal Bölge Planlama Dairesi Başkanlığı kuruluyor
İzmir’de Kırsal Bölge Planlama Dairesi Başkanlığı kuruluyor