Şerafettin Kılıç Dikili'de...

"SAADET PARTİSİ ‘YAŞANABİLİR KENTLER’ KURAR"

Şerafettin Kılıç Dikili'de...
09 Mart 2019 - 13:06

Seçim çalışmaları kapsamında Dikili’ye giden Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şerafettin Kılıç, partisinin Dikili Adayı Mustafa İnan ile birlikte çeşitli programlara katıldı.

Dikili’de seçim koordinasyon merkezini hizmete açan Kılıç, burada yaptığı konuşmada verimli ve üretken belediyecilikte kenti örnek hale getireceklerini belirtti.

Yandaşı düşünen değil, şehir için çalışan olacaklarını vurgulayan SP Büyükşehir Aday Kılıç, yolsuzluğa göz açtırmayacaklarını söyleyerek, emanete asla ihanet etmeyeceklerini ve hizmette adaleti sağlayacaklarını kaydetti.

“Her projemiz ve her hizmetimizde adil davranılacak, israftan kaçınılacak, kazanılmış haklara riayet edilecek, hizmette gereklilik esas olacak, kültürümüze, değerlerimize uygun olacaktır. Yatırıma bütçeden daha fazla pay ayrılacağız. Şehrimizde istihdam artırıcı yatırımların yapılmasında belediyemiz, imkânları ölçüsünde yardımcı olacaktır.” ifadelerini kullanan Şerafettin Kılıç, partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağının altını çizdi.

İlçedeki esnafları dolaşarak görüşlerini ve projelerini anlatan Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Şerafettin Kılıç ile Dikili Adayı Mustafa İnan, daha sonra ilçedeki pazaryerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarcılarla sohbet eden Kılıç, çocukları ve sokak hayvanlarını sevmeyi de ihmal etmedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emniyet kemeri arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
Emniyet kemeri arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?