Foçalı gençler kararlı, istekli ve inançlı

FOÇALI GENÇLER KARARLI, İSTEKLİ VE İNANÇLI 

Foçalı gençler kararlı, istekli ve inançlı
09 Mart 2019 - 12:43

CHP Foça İlçe Gençlik Kolları tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.  Celep Restoran'da gerçekleştirilen yemeğe İYİ Partili gençler de katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte konuşan CHP Foça İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umut Hikmet, yerel seçimler için canla başla çalışan CHP'li gençlere ve Millet İttifakı'nın ruhuna yakışır bir şekilde desteğini esirgemeyen İYİ Partili gençlere teşekkür etti.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz Kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.' sözüne işaret eden Umut Hikmet, "Atamız, silah arkadaşlarıyla birlikte kurduğu Türkiye Cumhuriyetini  bizlere, gençlere emanet etmiştir. Ancak 'Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi' diyen Atamızın bizlere, gençliğe olan emaneti cumhuriyet ile sınırlı değildir. Şunu herkes biliyor ki, mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi,  Atamızın bizlere emanet ettiği cumhuriyetimizin  teminatıdır. Emanete sahip çıkmak, cumhuriyetimizi yaşatmak için, O'nun bize 2'nci büyük emaneti olan Cumhuriyet Halk Partisi'ne de sahip çıkmak zorundayız. 30 yaşında Nihat Dirim'i 2 dönem, 31 yaşında Gökhan Demirağ'ı da 3 dönem Foça'ya Belediye Başkanı yapan ve 
yaşındaki Fatih Gürbüz'ü  31 Mart yerel seçimleri için aday gösteren Cumhuriyet Halk Partisi, gençliğe verdiği önemi ve değeri defalarca kanıtlamıştır. İnanıyorum ki, bu salonu dolduran gençlerin arasından daha nice Nihat Dirim'ler, Fatih Gürbüz'ler çıkacaktır. Çünkü bu parti gençliğindir  ve sonsuza dek  öyle kalacaktır. Sizlerin azim ve kararlılığıyla Mart'ın sonu bahar olacaktır" diye konuştu.

Etkinliğe daha sonra CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ile birlikte katılan Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz de masaları tek tek gezerek gençlerle tokalaştı, kısa süreli sohbet etti. Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde yürüyen gençliğin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin en büyük gücü ve güvencesi olduğunu söyleyen Fatih Gürbüz, "Ben size baktığım zaman sizlerin şahsında; Atatürk ilkelerini ve cumhuriyet değerlerini sonsuza dek yaşatmaya kararlı ve bu uğurda tek vücut olmuş, dimdik ayakta duran, devasa bir kalenin ete kemiğe bürünmüş halini görüyorum" dedi. 

Coşku içinde geçen birlik ve beraberlik yemeği, toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"