Selendi Rahmanlar'a 2 Yeni HİS Göleti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile hayvan içme suyu göletlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Selendi Rahmanlar'a 2 Yeni HİS Göleti
12 Haziran 2022 - 15:31

Havaların ısınmasıyla birlikte hayvan üreticilerine destek olmak amacıyla çalışmalarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesine bağlı Rahmanlar Mahallesi’nde 2 yeni Hayvan İçme Suyu (HİS) göleti yapımına başladı.

Kırsal kalkınmanın sağlanması ve üreticilere verilen desteğin sürdürülmesi amacıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile hayvan içme suyu göletlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Üreticilere sağladığı destekleri her alanda sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, son olarak Selendi’ye bağlı Rahmanlar Mahallesinde 2 yeni HİS göleti yapımına başladı.

Üreticilerimize Desteğimiz Devam Edecek

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde üreticilere her alanda destek olmak için çalışmalara devam edeceklerini dile getiren Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Tarımsal ve hayvansal üretimde devamlılığının sağlanması ve üreticilerimizin desteklenmesi için kurumumuzun elinde bulundurduğu imkanlar dahilinde üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirebilmek için çalışıyoruz. Üreticilerimize destek olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İzmir'de halk ekmek fiyatında indirim! 7 TL'den 5 TL'ye düştü
İzmir'de halk ekmek fiyatında indirim! 7 TL'den 5 TL'ye düştü